Τρίτη, 15 Ιούνιος 2021 17:14

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: 7η θέση για την Πατικοπούλου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον

Την 7η θέση στα 200 μέτρα ύπτιο, με χρόνο 2:25:70 κατέκτησε η Αρτεμις Πατικοπούλου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης, που έγινε στη Θεσσαλονίκη.

Η καλαματιανή αθλήτρια αγωνίστηκε με τα χρώματα του Α.Ο.Π. Φαλήρου στον οποίο έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από τον Αργη.

Η Πατικοπούλου έδωσε πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα της, ενώ πήρε και μετάλλιο στον τελικό των 4Χ100 μέτρα ομαδική γυναικών, κατακτώντας τη δεύτερη θέση, ισοφαρίζοντας μάλιστα το ατομικό της ρεκόρ στα 100μ.υπτιο με 1:07:36. Ηταν ένα δυνατό και συνάμα κουραστικό τεστ για την Πατικοπούλου ("έπεσε" σε 6 συνολικά αγωνίσματα το 4ήμερο), έναν μήνα πριν το πρωτάθλημα της κατηγορίας της (ΟΑΚΑ 17-19/7). Να σημειωθεί ότι ο Αργης αποφάσισε να μην αγωνιστεί ο Νίκος Μπάκας στο παραπάνω πρωτάθλημα, αν και είχε πιάσει τα όρια, προκειμένου να αποφύγει την κούραση.
Ετσι θα προετοιμαστεί καλύτερα μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας (Σκουράκη, Φεΐμι Ι, Φεΐμι Χρ, Γεωργιόπουλο, Γεωργακόπουλο, Κουρλιά, Ηλιοπούλου Γ.)για τα Πρωταθλήματα των κατηγοριών τους (ΟΑΚΑ).