Παρασκευή, 04 Ιούλιος 2014 21:03

Πλούσιο σε δραστηριότητες το καμπ του Μεσσηνιακού

Γράφτηκε από τον

Με ιδιαίτερη επιτυχία ξεκίνησε το καλοκαιρινό καμπ του τμήματος στίβου του Μεσσηνιακού. Πολυάριθμα παιδιά ηλικίας 5-14 ετών συμμετέχουν σε μια ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων που λαμβάνουν χώρα στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Elite City Resort. Οι διοργανωτές του Camp με ιδιαίτερη προσοχή έχουν προχωρήσει στο σχεδιασμό ενός αρμονικού πολυσύνθετου προγράμματος το οποίο έχει ήδη δημιουργήσει στους συμμετέχοντες άριστες εντυπώσεις.


Η προπονητική ομάδα του τμήματος, με τους εκπαιδευτικούς/ καθηγητές Φυσικής Αγωγής που την απαρτίζουν, παρέχει μια ποικιλία αθλητικών δραστηριοτήτων με παιγνιώδη χαρακτήρα. Στόχος είναι η άθληση, η υιοθέτηση στάσεων για αθλητική δράση και όλο αυτό σε συνδυασμό με την αναψυχή. Εξίσου σημαντική συνεισφορά στην επιτυχή διεξαγωγή των ποιοτικών προγραμμάτων έχουν οι αξιόλογοι συνεργάτες. Η Κέλλυ Μακροπούλου παρουσιάζει μια ιδιαίτερα εξαιρετική προσέγγιση στα παιδιά μέσω της θεματολογίας της English for Fun. Το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης Ανεμώνη παρέχει ένα ελκυστικότατο μενού δραστηριοτήτων ιδιαίτερα στις μικρότερες ηλικίες. Η Βιβλιόπολις με το πρόγραμμα της θεατρικής αγωγής κρατά σε εγρήγορση το σύνολο των παιδιών, ενώ το Dance Studio της Μαρίας Λαδά διακρίνεται για την ποικιλία των κινητικών/ χορευτικών προγραμμάτων.
Οι εγκαταστάσεις του Elite City Resort παρέχουν στους συμμετέχοντες, εκτός από ποιότητα, ιδανικές συνθήκες ασφαλείας. Η χρήση των τεράστιων κλιματιζόμενων αιθουσών κλειστού χώρου επιλύουν σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με την έντονη ηλιοφάνεια του καλοκαιριού. Η χρήση της κεντρικής και της παιδικής πισίνας γίνεται τμηματικά για την αποτελεσματικότερη επίβλεψη των παιδιών τόσο από τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής (ορισμένοι με την παράλληλη ιδιότητα του ναυαγοσώστη) όσο και από τον υπεύθυνο ναυαγοσώστη της πισίνας. Σημαντική είναι επίσης και η προληπτική παρουσία ομάδας Σαμαρειτών που επιβλέπουν όλη την διαδικασία.
Σε λίγα 24ωρα ξεκινά η δεύτερη περίοδος του καλοκαιρινού Camp. Εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να γίνει από τους γονείς στον υπεύθυνο του προγράμματος κύριο Πέτρο Παπαδόπουλο 6944204473