Τρίτη, 22 Ιούνιος 2021 14:35

ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΣΤΗΝ COSTA NAVARINO: Γκολφ και Ναυτιλία ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό

Γράφτηκε από τον
ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΣΤΗΝ COSTA NAVARINO: Γκολφ και Ναυτιλία ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό

Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ για τη ναυτιλιακή κοινότητα, "Greek Maritime Golf Event", αναμένεται για 7η χρονιά να συγκεντρώσει τον κόσμο της ελληνικής και παγκόσμιας ναυτιλίας, από 3 έως 5 Σεπτεμβρίου, στην Costa Navarino.

Το εν λόγω τουρνουά διακρίνεται όχι μόνο για το ανταγωνιστικό επίπεδο των παικτών που συμμετέχουν αλλά και για το κοινωνικό του έργο.
Φέτος μάλιστα η σπουδαία διοργάνωση θα ενισχύσει μέσα από τις δράσεις της την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία "ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ"
Πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της βραδιάς απονομής των φετινών βραβείων στους νικητές και τις νικήτριες ομάδες αντίστοιχα, το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν το ποσό που επιθυμούν απευθείας στον ειδικό χώρο που θα έχει διαμορφωθεί.
Το ποσό που θα συλλέξει συνολικά η διοργάνωση θα διατεθεί στην ΑμΚΕ "ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ" που διεκδικεί παρέμβαση στην προσπάθεια ο καρκίνος παιδικής και εφηβικής ηλικίας να πάψει να είναι θέμα ταμπού, αλλά και να βρεθούν όσο το δυνατό περισσότεροι σύμμαχοι ,ώστε κάθε παιδί που νοσεί να έχει πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου νοσηλεία, αποτελεσματική θεραπεία και, τελικά, δικαίωμα στη ζωή. Περισσότερες πληροφορίες για το "ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ": www.karkinaki.gr

Λαμπεροί παρουσιαστές

Η βραδιά απονομής των νικητών θα είναι λαμπερή και θα κρύβει πολλές εκπλήξεις και δώρα για τους συμμετέχοντες. Την παρουσίαση της θα αναλάβουν από κοινού ο θρύλος της Ευρωλίγκα, Joe Arlauckas και η Ιωάννα Παπαδημητρίου, μοντέλο με διεθνή καριέρα. Η ναυτιλιακή κοινότητα, αναμένεται για ακόμα μία χρονιά να «αγκαλιάσει» και να στηρίξει έμπρακτα τον καλό σκοπό της διοργάνωσης.

Συνεχίζονται οι εγγραφές

Οι εγγραφές για το φετινό τουρνουά συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον, καθώς οι συμμετέχοντες σχηματίζουν ήδη τις ομάδες τους. Οι ερασιτέχνες λάτρεις του γκολφ, όλοι στελέχη της ναυτιλίας, θα έχουν τη δυνατότητα να διαγωνιστούν στα δύο signature γήπεδα 18 οπών The Dunes Course και The Bay Course, στο ειδυλλιακό τοπίο της Μεσσηνίας με μοναδική θέα στο Ιόνιο πέλαγος και στον ιστορικό κόλπο του Ναυαρίνου.
Παράλληλα, οι μη συμμετέχοντες στο τουρνουά θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα μυστικά του Ολυμπιακού αθλήματος του γκολφ. Θα μάθουν τους κανόνες και τα βασικά χτυπήματα παρακολουθώντας τα μαθήματα γκολφ που θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο του golf clinic του προγράμματος.
Το "Greek Maritime Golf Event," διοργανώνεται από την Birdie Events και αποτελεί πρωτοβουλία του αναγνωρισμένου Έλληνα PGA golfer, Θάνου Καραντζιά. Το Golf Production έχει αναλάβει το πολυβραβευμένο sports marketing agency της ActiveMedia Group.
Tο τουρνουά απευθύνεται αποκλειστικά σε διακεκριμένα στελέχη της ελληνικής ναυτιλίας. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί σε έναν απόλυτα ασφαλή προορισμό, με υγειονομικό πρωτόκολλο και τις απαραίτητες πάντα εγκρίσεις της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, λαμβάνοντας υπόψιν τις αυστηρές προδιαγραφές που έχει θέσει η Ελληνική Ομοσπονδία Γκολφ.
Περισσότερες πληροφορίες για το πλήρες πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ