Δευτέρα, 28 Ιούνιος 2021 15:30

ΠΟΛΟ – ΑΡΓΗΣ: Πετυχημένο το τουρνουά κατά των ναρκωτικών (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Πετυχημένο ήταν το τουρνουά υδατοσφαίρισης που διοργάνωσε το σαββατοκύριακο ο Αργης Καλαμάτας στο κολυμβητήριο της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Το τουρνουά ήταν αφιερωμένο στη μάχη κατά των ναρκωτικών, με σύνθημα “Οχι σε όλα τα ναρκωτικά, ναι στον αθλητισμό”.
Το τουρνουά τελούσε υπό την επίσημη έγκριση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.) και είχε την παράλληλη στήριξη του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (Σ.Ε.Δ.Υ.) και του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης (Σ.Ε.Π.Υ.).

Η κατάταξη

Η καλαματιανή ομάδα προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, με την πρώτη φάση να ξεκινά στα μέσα Σεπτεμβρίου και προγραμματίζει να δώσει κι άλλα δυνατά φιλικά. Στόχος του Αργη είναι η επάνοδος της ανδρικής ομάδας στη Β’ εθνική κατηγορία. Εκτός από τους διοργανωτές στο διήμερο τουρνουά έλαβαν μέρος ο Αρης Νικαίας, ο Ν.Ο. Ναυπλίου και η Ολυμπιάδα Πετρούπολης.
Ο Αργης παίζοντας με σαφώς πιο δυνατούς και έμπειρους αντιπάλους τα πήγε αρκετά καλά, με τους παίκτες του να αποκομίζουν πολύτιμες εμπειρίες εν όψει της επανέναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.
Η καλαματιανή ομάδα είχε απολογισμό δύο ήττες και μια ισοπαλία.
Την πρώτη θέση στο τουρνουά κατέκτησε ο Ν.Ο. Ναυπλίου, τη δεύτερη η Ολυμπιάδα Πετρούπολης, την τρίτη ο Αρης Νικαίας και τέταρτος ήταν ο Αργης.

Η σύνθεση του Αργη

Η σύνθεση του Αργη Καλαμάτας ήταν η εξής: Αρσένιος Τερεζάκης, Δημήτρης Κλαψιανός, Γιώργος Μπίτσας, Κώστας Τριανταφυλλίδης, Κώστας Τσιότσιος, Δημήτρης Παπασταθόπουλος, Δημήτρης Μακρής, Ανδρέας – Νέστωρ Αβραμόπουλος, Αντώνης Πετρόπουλος, Νίκος Βλάσσης, Χρήστος Τσιότσιος, Γιώργος Δουρδουνάς, Γιώργος Σπυρίδης και Αλέξιος Βλάχος.
Προπονητής του Αργη Καλαμάτας είναι ο Κώστας Πετρόπουλος και έφορος ο Θανάσης Πετρόπουλος.

Τα αποτελέσματα

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του τουρνουά:
(1η αγωνιστική)
Άρης Νικαίας- Ν.Ο. Ναυπλίου 9-11
Αργης Καλαμάτας - Ολυμπιάδα Πετρούπολης 12-14

(2η αγωνιστική)
Αργης Καλαμάτας - Ν.Ο. Ναυπλίου 8-10
Ολυμπιάδα Πετρούπολης - Άρης Νικαίας 7-6

(3η αγωνιστική)
Ολυμπιάδα Πετρούπολης - Ν.Ο. Ναυπλίου 7-9
Αργης Καλαμάτας - Άρης Νικαίας 7-7