Σάββατο, 03 Ιούλιος 2021 10:50

ΣΤΙΒΟΣ- ΜΓΣ: Με 13μελη αποστολή στη Θεσσαλονίκη για το πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ 20

Γράφτηκε από τον

Με 13 αθλητές και αθλήτριες θα αγωνιστεί ο Μεσσηνιακός στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου εφήβων – νεανίδων Κ 20, που θα διεξαχθεί σήμερα και αύριο στο ιστορικό Καυτανζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης.

Ο Μ.Γ.Σ. θα λάβει μέρος για πολλοστή φορά σε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα, στο οποίο έχει κατακτήσει κορυφαίες θέσεις και διακρίσεις στην διάρκεια των ετών. Τα παιδιά του Μεσσηνιακού δηλώνουν έτοιμα για αυτούς τους αγώνες.
Η Εθνική Ομοσπονδία Στίβου (ΣΕΓΑΣ) ανακοίνωσε τα ονόματα των συμμετεχόντων αθλητών από όλη την Ελλάδα που πήραν την πρόκριση και θα αγωνιστούν. Οι προκριθέντες αθλητές και αθλήτριες του Μεσσηνιακού Γ.Σ. είναι οι εξής: Βασιλική Κουλιέρη στα 100μ, Χριστίνα - Ιωάννα Πλατανίτη στα 200μ, Ηλιάνα Τασιοπούλου στα 400μ με εμπόδια, Σταυριάννα Σταθοπούλου στον ακοντισμό, Μαρία – Δήμητρα Χόνδρινου στο μήκος, Θεοδώρα Καγιά στο μήκος και στο τριπλούν, Μιχάλης Καπετανάκης στα 400μ, Νίκος Ζαχαρέας στο ύψος, Βασίλης Τζανετάκης στον ακοντισμό, Χαράλαμπος Σουλεϊμεζης στον ακοντισμό, Γιώργος Βασιλογιαννακόπουλος στο μήκος και στο τριπλούν, Ευγενία Διαμαντοπούλου, Μαριλένα Φερράι. Βασιλική Κουλιέρη. Χριστίνα – Ιωάννα Πλατανίτη στην σκυταλοδρομία 4Χ100μ
Τα παιδιά συνοδεύουν οι προπονητές του Μεσσηνιακού Άρης Τριανταφυλλόπουλος, Γιάννης Καλυβιώτης και Λούης Τσάτουμας.\