Σάββατο, 03 Ιούλιος 2021 11:29

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Με την εθνική στη Ρώμη ο Χρυσομάλλης του ΝΟΚ

Γράφτηκε από τον

Σε μια σπουδαία διοργάνωση θα λάβει μέρος ο Μάριος Χρυσομάλλης.

Ο κολυμβητής του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας "Ο Ποσειδών", θα κολυμπήσει με τα χρώματα της εθνικής στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων . που θα διεξαχθεί από 6 έως 12 Ιουλίου. Ο Χρυσομάλλης αναχωρεί αύριο Κυριακή το πρωί για τη Ρώμη με την ελληνική αποστολή στην οποία μετέχουν 15 αθλητές και αθλήτριες.

Στόχος του καλαματιανού πρωταθλητή είναι να βελτιώσει τις επιδόσεις του και να πλασαριστεί όσο πιο ψηλά μπορεί στα αγωνίσματα που θα συμμετέχει. Τα ατομικά αγωνίσματα που θα λάβει μέρος είναι 50, 100ελεύθερο και 100 μέτρα πεταλούδα, ενώ θα συμμετέχει στα 4Χ100ελ, 4Χ100ελ mix, 4Χ100ΜΟ mix.
Η συμμετοχή του Μεσσήνιου αθλητή με την εθνική ομάδα είναι ιδιαιτέρως σημαντική όσο και τιμητική για τον αθλητή, αλλά και για τον Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας που καλλιεργεί το άθλημα της κολύμβησης από τις αρχές του 20ου αιώνα με τους κολυμβητές του να συμμετέχουν με τις εθνικές ομάδες πετυχαίνοντας αξιόλογες διακρίσεις.
Αναλυτικά η ελληνική αποστολή: Αλεξόπουλος Δ., Αποστολάκος Κ., Φυκατάς Γ. (ΠΑΟΚ), Αγγελάκη Χ. (ΑΟ Ωκεανός), Χρυσομάλλης Μ. (Ν.Ο. Καλαμάτας “Ο Ποσειδών”), Καχρής Α. (ΝΟ Χανίων), Κούγκουλος Α. (ΝΟ Αλεξανδρούπολης), Σίσκος Α., Ζαχαριάδης Κ. (ΑΣ ΑΡΗΣ), Σοφικίτης Β. (ΟλυμπιακόςΣΦΠ), Στάμου Κ. (ΑΣΚ ΝΤΕΡΗ), Βλάχου Α. (ΑΝΟ Αργυρούπολης), Ζιάμπρας Α. (ΚΕ Κοζάνης), Τσαλιάγκος Δ. (αγωνίζεται με ομάδα στο Ηνωμένο Βασίλειο).