Τετάρτη, 07 Ιούλιος 2021 13:30

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Χρυσό μετάλλιο στους Δελφούς ο Σταύρος Κανελλόπουλος (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε για ακόμα μία φορά ο Σταύρος Κανελλόπουλος.

Ο αθλητής του Ποδηλατικού Ομίλου Καλαμάτας, πήρε το χρυσό μετάλλιο στον ποδηλατικό αγώνα αντοχής “Granfondo Delfi 128km/2150 υψομετρικών”, που έγινε την περασμένη Κυριακή στους Δελφούς.

Ο ΠΟΚ συμμετείχε στην εν λόγω διοργάνωση με τρεις αθλητές (Δημητρακόπουλος, Κωνσταντόπουλος οι άλλοι δύο που επίσης διακρίθηκαν), ενώ ιδιαίτερη τιμή επεφύλασσε η τελετή έναρξης του αγώνα για τον πολυνίκη πρωταθλητή, Δημήτρη Δημητρακόπουλο, αφού επιλέχθηκε από τους διοργανωτές να παραστεί υψώνοντας τη φλόγα κατά την εκφώνηση του όρκου από τις ιέρειες.

Αγωνιστικά, ο Σταύρος Κανελλόπουλος πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία Μάστερ Α με χρόνο 4:01:49, έχοντας την ίδια ακριβώς επίδοση με τον νικητή της γενικής κατάταξης. Ο Δημήτρης Δημητρακόπουλος κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία Μάστερ Β με χρόνο 4:01:53.
Στην κατηγορία Μάστερ Γ, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος με χρόνο 4:15:21 κατέκτησε την πέμπτη θέση. Το διοικητικό συμβούλιο του Ποδηλατικού Ομίλου Καλαμάτας με ανακοίνωσή του ευχήθηκε σε όλους τους αθλητές καλή συνέχεια με υγεία και δύναμη στο αγωνιστικό πρόγραμμα έτους 2021.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ