Τετάρτη, 07 Ιούλιος 2021 16:12

ΠΟΛΟ Τρεις ήττες και εμπειρίες για το ΝΟΚ

Γράφτηκε από τον

Εχασε και τα τρία ματς, αλλά κέρδισε εμπειρίες ο Ναυτικός Ομιλος Καλαμάτας, στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α2 ανδρών, που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα.

Ο ΝΟΚ συμμετείχε στον τρίτο όμιλο, που φιλοξενήθηκε στο κολυμβητήριο στο Γουδή και αντιμετώπισε ιστορικές ομάδες με παραστάσεις από την κορυφαία κατηγορία, όπως ο Παναθηναϊκός και ο Αρης Θεσσαλονίκης, αλλά και το δυνατό Ομιλο Φίλων Θαλάσσης. Η Μεσσηνιακή ομάδα έπαιξε με νεανική σύνθεση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων των έμπειρων παικτών, αλλά χωρίς άγχος.
Διότι λόγω της πανδημίας δεν θα υπάρξουν φέτος υποβιβασμοί. Η άνοδος δεν ήταν στόχος για το ΝΟΚ σε αντίθεση με τον Αρη και τον Παναθηναϊκό, τους οποίους αντιμετώπισε διαδοχικά. Από την ομάδα της Θεσσαλονίκης γνώρισε την ήττα στην πρεμιέρα με 15-4, την ώρα που ο Παναθηναϊκός νικούσε δύσκολα με 12-11 τον ΟΦΘ. Την επόμενη μέρα οι “πράσινοι” επικράτησαν με 13-1 του ΝΟΚ και ο Αρης με 13-10 του ΟΦΘ. Στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός πήρε το ντέρμπι κορυφής με τον Αρη με 8-6 και την πρώτη θέση του ομίλου με 9 βαθμούς, ενώ ο Αρης τερμάτισε δεύτερος με 6 βαθμούς.
Στη μονομαχία των ουραγών ο ΟΦΘ νίκησε με 15-6 τον ΝΟΚ και κατέλαβε με τρεις βαθμούς την τρίτη θέση. Παναθηναϊκός και Αρης προκρίθηκαν στην τελική φάση (8 ομάδες) και στην Α1 θα ανέβουν δύο ομάδες. Ο ΝΟΚ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα της Α2.