Τετάρτη, 07 Ιούλιος 2021 15:45

Τουρνουά ξυλορακέτας στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον

Τουρνουά ξυλορακέτας συνδιοργανώνουν ο Α.Ο. Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας Κυπαρισσίας και ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας «Η Πρόοδος».

Το “Beach Racket Super Cup”, θα διεξαχθεί το διήμερο 31 Ιουλίου – 1 Αυγούστου στο γήπεδο Ξυλορακέτας στην παραλία Άη Λαγούδη και περιλαμβάνει τις κατηγορίες: 2αδες ανδρών, 2αδες μικτές, 4αδες ανδρών.
Απαραίτητη προϋπόθεση η συμπλήρωση 5 ομάδων σε κάθε κατηγορία για την διεξαγωγή της.
Οι ομάδες μπορούν να δηλωθούν ως την Δευτέρα 26 Ιουλίου, στις 11 το βράδυ, ενώ το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 28 Ιουλίου. Στη σχετική προκήρυξη οι διοργανωτές αναφέρουν ακόμα τα εξής: “ Κάθε αθλητής έχει δικαίωμα συμμετοχής σε όλες τις κατηγορίες, αλλά μόνο με 1 ομάδα!
Κόστος συμμετοχής 10€ ανά αθλητή ανεξάρτητα από τον αριθμό των κατηγοριών που θα συμμετέχει.
Σάββατο 31/7 θα γίνουν οι κατηγορίες 2αδων ανδρικών & μικτών.
Κυριακή 1/8 οι 4αδες ανδρών.
Οι ομάδες υποχρεούνται να φέρουν ομοιόμορφη εμφάνιση (ίδιο χρώμα φανέλας). Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με το σύστημα μέτρησης MobiXeyes (κάμερα). Χειριστής: Αυγουστίνος Γ. ( Magnus Lupus ) Διαιτητής αγώνων επίσης θα συντελέσει στην ομαλή διεξαγωγή, καθώς και ιατρός αγώνα θα βρίσκεται καθ’ όλη τη διάρκεια στο γήπεδο.
Οι αγώνες θα γίνουν με καινούργια μπαλάκια Τretorn Plus Gr και Beach Racket” τα οποία θα έχουν εξασφαλίσει οι διοργανωτές. Το σύστημα διεξαγωγής θα είναι αντίστοιχο του κυπέλλου του 2019. Οι 4 καλύτερες ομάδες θα προκριθούν στον τελικό όπου θα αγωνιστούν ξανά για την διεκδίκηση του κυπέλλου. ( ο αριθμός των προκρινόμενων ομάδων ενδέχεται να αλλάξει ανάλογα με τις συμμετοχές και θα ανακοινωθεί οριστικά μαζί με το πρόγραμμα αγώνων).
1η θέση : μετάλλια και κύπελλο
2η και 3η θέση : μετάλλια.
Δήλωση συμμετοχών μέσω email: aoaxkyparissias@gmail.com
Τηλ: 6943532298 - Μπινιώρης Τάσος”.