Σάββατο, 10 Ιούλιος 2021 12:47

ΠΑΜΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: Με στόχο το μετάλλιο ο Χασανάκος στο πανελλήνιο

Γράφτηκε από τον

Με στόχο το πλασάρισμα στα μετάλλια και την είσοδο στην εθνική ομάδα, θα λάβει μέρος ο Αναστάσιος Χασανάκος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα καράτε ανδρών- γυναικών U21, που διεξάγεται αυτό το διήμερο στην Πετρούπολη και συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο “Νίκος Παξιμαδάς”, υπό την αιγίδα της Ελληνικής ομοσπονδίας Καράτε.

Ο αθλητής του Παμεσσηνιακού Αθλητικού Συλλόγου θα συμμετάσχει στην κατηγορία Κούμιτε U21 στα -67 κιλά. Στο πλευρό του θα βρίσκεται ο προπονητής του συλλόγου Γιάννης Μπούρας, ο οποίος είναι αισιόδοξος, παρά τις δυσκολίες στην προετοιμασία λόγω της πανδημίας.

“ Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έχουμε καταβάλλει στην προετοιμασία, τηρουμένων πάντα των αναλογιών, καθώς με την καραντίνα και στη συνέχεια με τις πανελλήνιες εξετάσεις που έδινε ο αθλητής μας,, σίγουρα δεν ήταν οι ιδανικότερες συνθήκες για την απόλυτη προετοιμασία. Γενικά όμως μετά από τόσα χρόνια σκληρής και μεθοδικής δουλειάς θεωρώ ότι έχουμε αφομοιώσει απόλυτα τον τρόπο που χρειάζεται πλέον να προσεγγίσουμε το αγωνιστικό καράτε, καθώς με την είσοδο του στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο το 2020 έχουν γίνει σημαντικές τροποποιήσεις σε όλους τους τομείς του αθλήματος. Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε στους Μεσσήνιους φιλάθλους είναι ότι θα δώσουμε σκληρές και συνάμα καθαρές μάχες”.
Ο Παμεσσηνιακός σε ανακοίνωσή του με αφορμή την παρουσία του Χασανάκου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, σημειώνει ακόμα τα εξής: “ Ο Παμμεσσηνιακός αθλητικός σύλλογος Καράτε παρά την pανδημία και τις επιπτώσεις που έχει επιφέρει σε όλο τον κόσμο, είναι κοντά στους αθλητές του συλλόγου όλων των ηλικιών από την πρώτη στιγμή, τηρώντας πάντοτε τα εκάστοτε επιβαλλόμενα μέτρα προστασίας. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας ήταν δίπλα στους αθλητές του συλλόγου μέσω διαδικτυακών μαθημάτων και όποτε υπήρξε άνοιγμα των αθλητικών χώρων, δια ζώσης.
Ο Παμμεσσηνιακός που μετρά 44 χρόνια προσφοράς στις πολεμικές τέχνες του τόπου μας και στην μετάδοση των αξιών που πρεσβεύει, Ήθος – Ευστροφία – Δύναμη, σε χιλιάδες αθλητές που έχουν μυηθεί στο δυναμικό και συνάμα ευγενές άθλημα του Καράτε δεν θα μπορούσε να μην είναι δίπλα τους με όποιο δυνατό τρόπο”.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ