Δευτέρα, 12 Ιούλιος 2021 11:51

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Eνατη θέση στην Ευρώπη για Χανδρινό - Ρεστέμη

Γράφτηκε από τον
ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Eνατη θέση στην Ευρώπη για Χανδρινό - Ρεστέμη

Με την άκρως τιμητική ένατη θέση, ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ20, που διεξήχθη στη Σμύρνη ο Καλαματιανός Αριστείδης Χανδρινός και ο Τριαντάφυλλος Ρεστέμης.

Το ελληνικό δίδυμο που είχε το δυσκολότερο πρόγραμμα μέχρι τους «16», καθώς ήταν η μοναδική ομάδα που έδωσε τρεις αγώνες στα προκριματικά για να προκριθεί στο κυρίως ταμπλό, έκανε την προσπάθειά του απέναντι στους Νορβηγούς Μολ, Σούντε, όμως ηττήθηκε με 2-0 (21-15, 21-09) σετ.
«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη πορεία μας, αν και σίγουρα μπορούσαμε παραπάνω. Είχαμε αρκετά δύσκολο πρόγραμμα με αποκορύφωση το παιχνίδι με την Νορβηγία. Κάναμε μία πολύ δυνατή νίκη απέναντι στη Τσεχία, ένα δίδυμο που παίζει αρκετά χρόνια μαζί. Από τη διοργάνωση κρατάω την εμπειρία που αποκομίσαμε, τα ανταγωνιστικά παιχνίδια που μας έκαναν καλύτερους αγωνιστικά και ψυχολογικά και τις πολλές γνωριμίες» δήλωσε ο Μεσσήνιος βολεϊμπολίστας Αριστείδης Χανδρινός.
Ο Τριαντάφυλλος Ρεστέμης από την πλευρά του τόνισε: «Η εμπειρία ήταν αξέχαστη. Έμαθα πολλά πράγματα και σίγουρα έγινα καλύτερος. Υπήρχαν αρκετές δυνατές ομάδες και είδαμε ότι και εμείς είμαστε σε καλό αγωνιστικό επίπεδο. Είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία μας, όμως μπορούσαμε και καλύτερα».
Κλείνοντας, το νεαρό δίδυμο ευχαρίστησε τον προπονητή τους Στάθη Χανδρινό για την στήριξη.