Τρίτη, 13 Ιούλιος 2021 12:54

ΠΟΛΟ - ΝΟΚ: Πρόκριση για τους έφηβους στη Β’ φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Στη β’ φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων προκρίθηκε ο Ναυτικός Ομιλος Καλαμάτας, καθώς ήταν τυχερός στην κλήρωση που έγινε!

Η καλαματιανή ομάδα είχε απολογισμό μία νίκη, μια ισοπαλία και μία ήττα και έτσι ισοβάθμησε στη 2η θέση με τη ΝΕ Πατρών (4β.), με τη Πατρινή ομάδα να υπερτερεί στην ισοβαθμία.
Ο ΝΟΚ πήρε μια νίκη επί του ισχυρού ΝΟ Ναυπλίου, ήρθε ισόπαλος με την επίσης ισχυρή ΝΕ Πατρών και ηττήθηκε από τον ΝΟ Πατρών.
Στην αποστολή συμμετείχαν οι Γιώργος Γιάνναρης, Παναγιώτης Περδικέας, Παναγιώτης Ρούσσης, Θάνος Δημόπουλος, Παναγιώτης Χριστόφορος, Μιχάλης Σούμπλης, Κανέλλος Σκουρτσίδης, Χριστόφορος Σταυρόπουλος, Αγγελος Τσακαλάκος, Στάθης Φραγκούλης, Δημήτρης Πολίτης, Σταμάτης Γιαλικάρης, Κώστας Σπαράγγης και Γιώργος Γκουργκενίτζε.
Οσον αφορά την πρόκριση στη Β’ φάση περνούν 25 ομάδες. Συγκεκριμένα προκρίνονται οι ομάδες που θα καταλάβουν τις τρεις πρώτες θέσεις στους 4 Ομίλους των 5 Ομάδων και τις δύο πρώτες θέσεις στους Ομίλους των 4 ή 3 Ομάδων.
Τέλος, επιλέγεται με κλήρωση μία εκ των ομάδων που κατέλαβαν την 3η θέση σε ομίλους των 4 ή 3 ομάδων, με τον ΝΟΚ να είναι η ομάδα που βγήκε από την κληρωτίδα!
Η επόμενη φάση που θα συμμετάσχει ο ΝΟΚ θα διεξαχθεί στις 23-25 Ιουλίου.