Δευτέρα, 19 Ιούλιος 2021 17:35

ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ: «Στο μυαλό μου το Ολυμπιακό μετάλλιο»

Γράφτηκε από τον
ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ: «Στο μυαλό μου το Ολυμπιακό μετάλλιο»

 

Με ιδιαίτερη αγωνία περιμένει τους Ολυμπιακούς Αγώνες η Βούλα Παπαχρήστου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τριπλούν σε ακόμη μια διοργάνωση έχει υψηλούς στόχους και το ολυμπιακό μετάλλιο είναι πάντα στο μυαλό της.
Η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων τη βοήθησε και για το μόνο πράγμα που δεσμεύεται… είναι ότι θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό στο Τόκιο και απομένει να μάθουμε που θα την οδηγήσει.
Η Βούλα Παπαχρήστου μίλησε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων για τους στόχους της, για τα συναισθήματά της που φόρεσε πρώτη την Ολυμπιακή φόρμα, ενώ τόνισε πως παρά τις δυσκολίες λόγω του κορονοϊού, κανείς δεν μπορεί επισκιάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Αναλυτικά η συνέντευξη της Βούλας Παπαχρήστου στο ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΕΡ: Οι Ολυμπιακοί Αγώνες πλησιάζουν. Ποιο είναι το δικό σας συναίσθημα λίγο πριν τη μεγάλη γιορτή του Τόκιο;

«Αισθάνομαι ανυπομονησία. Σίγουρα αυτοί οι Αγώνες θα είναι τελείως διαφορετικοί, με πολύ δύσκολα πρωτόκολλα. Όμως οι Αγώνες είναι σημαντικοί. Ο θεσμός αυτός είναι ένα τεράστιο αθλητικό γεγονός που τίποτα δεν μπορεί να το επισκιάσει. Θέλω να σταθώ πάρα πολύ δυνατή σ’ αυτό τον αγώνα και να φανώ αντάξια. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και θα είναι η μέρα που θα επιδείξω όλη μου τη δουλειά»

ΕΡ: Ησουν από τι αθλήτριες – «μοντέλα» που φόρεσαν πρώτη την ολυμπιακή ενδυμασία του Ρίο…

«Αισθάνομαι πολύ μεγάλη τιμή που φόρεσα την φόρμα που θα φοράμε στο Τόκια. Ειλικρινά όλα τα παιδιά νιώθουμε όλοι οι αθλητές μεγάλη ανυπομονησία. Είναι πολύ σπουδαίο γεγονός οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Δεν το καταλαβαίνουν όλοι οι άνθρωποι. Για εμάς είναι κάτι τρομερά σπουδαίο και μεγάλο κι ελπίζω να τα καταφέρουμε».

ΕΡ: Είσαι από τις πλέον έμπειρες της ελληνικής αποστολής. Ποιοι είναι ο στόχοι σου στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τι θα ήθελες να πετύχεις για να είσαι απόλυτα ικανοποιημένη;

«Δεν ξέρω τι να σας απαντήσω. Εχω καταβάλει όλη μου την προσπάθεια, για να μπορέσω να κάνω αυτό που ονειρεύομαι. Εύχομαι να πετυχει. Από εκεί και πέρα είτε το αποτέλεσμα είναι θετικό είτε αρνητικό, εγώ θα ξέρω ότι έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό. Σίγουρα δεν θα αφήσω κάποια σπιθαμή ενέργειας που δεν θα χρησιμοποιήσω. Αυτή θα είμαι εκείνη την ημέρα και θα δούμε που μπορώ να φτάσω!»

ΕΡ: Το μετάλλιο είναι μέσα στις σκέψεις σου;

«Φυσικά και είναι. Βέβαια και είναι! Υπάρχει στο μυαλό μου, αλλά πρώτα πρέπει να γίνουν κάποια βήματα».

ΕΡ: Η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων ήταν καλό για σένα;

«Για την συγκεκριμένη περίοδο ναι. Στάθηκα τυχερή, ήταν καλό που αναβλήθηκαν οι Αγώνες. Τώρα ήρθε η ώρα για όλους. Εύχομαι να είναι όλοι γεροί και να το ευχαριστηθούν».