Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021 13:39

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Επιτυχίες του Π.Ο.Κ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Επιτυχίες του Π.Ο.Κ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα (φωτό)

Δύο χάλκινα μετάλλια κατέκτησε ο Ποδηλατικός Ομιλος Καλαμάτας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας κατηγοριών Masters, που έγινε 17 και 18 Ιουλίου στην Βόρεια Εύβοια στο δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού.

Συγκεκριμένα στα πλαίσια του πανελληνίου πρωταθλήματα, έγιναν τα αγωνίσματα της ατομικής χρονομέτρησης και της αντοχής, με τον ΠΟΚ να εκπροσωπείται από πέντε αθλητές, με τους Σταύρο Κανελλόπουλο και Δημήτρη Δημητρακόπουλο να παίρνουν μετάλλιο.
Ειδικότερα στην κατηγορία Μάστερ Α’ ο Σταύρος Κανελλόπουλος πήρε την τρίτη θέση στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης. με χρόνο 17:39:98.
Ο Γιάννης Παπαδημητρίου με χρόνο 2:26:59 πήρε την δέκατη ένατη θέση στον αγώνα αντοχής των 82 χιλιομέτρων.

Στην κατηγορία Μάστερ Β’, ο Δημήτρης Δημητρακόπουλος με χρόνο 2:11:24 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, τερματίζοντας τρίτος στο αγώνισμα αντοχής των 82 χιλιομέτρων και με χρόνο 18:09:61 κατέλαβε την πέμπτη θέση στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης.
Στην κατηγορία Μάστερ Γ’, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος με χρόνο 19:33:84 πήρε την όγδοη θέση στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης και με χρόνο 2:27:03 κατέκτησε την ένατη θέση στον αγώνα αντοχής των 82 χιλιομέτρων.
Τέλος στην κατηγορία Μάστερ Δ’, ο Βασίλης Μυστριωτης πήρε την ένατη θέση στον αγώνα αντοχής των 54 χιλιομέτρων. με χρόνο 1:54:13.
Το Διοικητικό συμβούλιο του Π.Ο.Κ. συνεχάρη όλους τους αθλητές μας για την προσπάθεια και τις νίκες τους.