Δευτέρα, 26 Ιούλιος 2021 11:29

ΠΟΛΟ ΑΡΓΗΣ: Αγώνας επίδειξης στην παραλία της Ανάληψης

Γράφτηκε από τον

Επίδειξη υδατοσφαίρισης πραγματοποίησε το Σάββατο 17 Ιουλίου το τμήμα υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. Αργης Καλαμάτας στην παραλία Ανάληψης Μεσσήνης, στα πλαίσια διάδοσης του αθλήματος.

Συγκεκριμένα, οι νεαροί υδατοσφαιριστές του Αργη που θα αγωνιστούν τον Σεπτέμβριο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μίνι παίδων, πραγματοποίησαν αγώνα επίδειξης, ξεδιπλώνοντας πτυχές του αθλήματος μπροστά στους λουόμενους που βρίσκονταν στην παραλία της Ανάληψης.
Το χαρακτηριστικό ήταν ότι ο συγκεκριμένος αγώνας πραγματοποιήθηκε υπό την παρουσία δεκάδων παιδιών διαφόρων ηλικιών της κατασκήνωσης της Χρυσής Άμμου, όπου με ενθουσιασμό και επευφημίες συμμετείχαν στην εξέλιξη του παιχνιδιού.
Μετά το τέλος του αγώνα επίδειξης από τους νεαρούς πολίστες, δόθηκε η ευκαιρία στους κατασκηνωτές να ετοιμάσουν τις δικές τους ομάδες και να αγωνιστούν μεταξύ τους με κέφι και ζωντάνια, δίνοντας τις «πρώτες τους μάχες» στο άθλημα.
Οργανωτικά αξίζει να αναφερθεί ότι τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως ισχύουν τη συγκεκριμένη στιγμή.
“Ευχαριστούμε το προσωπικό και τον υπεύθυνο της κατασκήνωσης «Χρυσή Άμμος» κ. Παναγιώτη Καρρά για την άμεση ανταπόκριση και την άψογη συνεργασία.
Τα τμήματα υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. Αργης Καλαμάτας συνεχίζουν τις καθημερινές προπονήσεις, τη συμμετοχή σε αγώνες, αλλά και διάφορες δράσεις με διάθεση, όρεξη και όραμα για την ανάπτυξη του αθλήματος της υδατοσφαίρισης, προάγουν την εξέλιξη των νέων αθλητών πάντα με γνώμονα το «ευ αγωνίζεσθαι» και την "ευγενή άμιλλα", αλλά και αναδεικνύουν κοινωνικές πλευρές που προωθεί ο αθλητισμός”, αναφέρει στην ανακοίνωση της η διοίκηση της ΠΑΕ Αργης.