Τετάρτη, 04 Αύγουστος 2021 10:42

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ - ΠΟΛΟ: Στους "4" η εθνική ανδρών, 10-4 το Μαυροβούνιο! (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ - ΠΟΛΟ: Στους "4" η εθνική ανδρών, 10-4 το Μαυροβούνιο! (βίντεο)

Με μία μυθική εμφάνιση και άμυνα που... τσάκιζε κόκκαλα, η Ελλάδα «βούλιαξε» το Μαυροβούνιο με σκορ 10-4 και προκρίθηκε για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων!

Μπορούμε πλέον να το... φωνάξουμε: Πάμε για μετάλλιο!
Με μία μυθική εμφάνιση και παραδίδοντας ακόμη ένα δωρεάν σεμινάριο για άμυνα, η Ελλάδα «βούλιαξε» το Μαυροβούνιο με σκορ 10-4 και προκρίθηκε για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων στο πόλο!

Εκεί, περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της την Παρασκευή (06/08, 09:30) από τον προημιτελικό της Ουγγαρίας με την Κροατία (04/08, 13:50).
Μεγάλο παιχνίδι από τον Γενηδουνιά με 5 γκολ, ενώ ο Μάνος Ζερδεβάς κατέβασε και πάλι ρολά, σε ένα παιχνίδι, ωστόσο, όπου κανένα από τα παιδιά δεν υστέρησε! Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν δεχθήκαμε ούτε ένα γκολ με παίκτη λιγότερο! Η Εθνική μας έχει τώρα... διπλή ευκαιρία να φέρει στην ελληνική ανδρική υδατοσφαίριση το πολυπόθητο Ολυμπιακό μετάλλιο, που τόσο αξίζει! Ήδη ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση της σε Ολυμπιακούς Αγώνες (4η θέση στην Αθήνα το 2004), αλλά κοιτάει πιο ψηλά!

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 2-1, 3-1, 4-2.
Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 5, Σκουμπάκης, Καπότσης 1, Φουντούλης 1, Παπαναστασίου 1, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 1, Μουρίκης, Κολόμβος, Γκιουβέτσης 1, Βλαχόπουλος.
Μαυροβούνιο (Βλάντιμιρ Γκοΐκοβιτς): Κάντιτς, Μπργκούλιαν 1, Πέρκοβιτς, Πέτκοβιτς, Τσούσκοβιτς 1, Πόπαντιτς, Βίντοβιτς, Ουκρόπινα, Ίβοβιτς 2, Σπάιτς, Μάτκοβιτς, Μπανίσεβιτς.

Πηγή: sport-fm.gr