Δευτέρα, 30 Αύγουστος 2021 17:10

ΠΟΛΟ – ΑΡΓΗΣ: Ξεκίνησαν προπονήσεις στη θάλασσα οι μίνι παίδες

Γράφτηκε από τον
ΠΟΛΟ – ΑΡΓΗΣ: Ξεκίνησαν προπονήσεις στη θάλασσα οι μίνι παίδες

Την πρώτη προπόνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησαν την Δευτέρα οι μικροί αθλητές του τμήματος υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. Αργης.

Συγκεκριμένα, οι πολίστες του ηλιακού γκρουπ μίνι παίδων του καλαματιανού συλλόγου που θα αγωνιστούν τον προσεχή Σεπτέμβριο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, ξεκίνησαν προπονήσεις στην παραλία Καλαμάτας. Όλοι οι αθλητές επέστρεψαν υγιής και χαρακτηριστικό ήταν η διάθεση και η όρεξη που έδειξαν, παρά το γεγονός ότι έμειναν εκτός προπονήσεων για τρεις εβδομάδες. Αναμένοντας να ξεκινήσει η λειτουργία του κολυμβητηρίου Καλαμάτας για πιο οργανωμένες προπονήσεις, θα συνεχιστούν οι καθημερινές προπονήσεις για την προετοιμασία των νέων αθλητών ενόψει των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.
“Τα τμήματα υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. Αργης Καλαμάτας συνεχίζουν τις καθημερινές προπονήσεις, τη συμμετοχή σε αγώνες, αλλά και διάφορες δράσεις με διάθεση, όρεξη και όραμα για την ανάπτυξη του αθλήματος της υδατοσφαίρισης, προάγουν την εξέλιξη των νέων αθλητών πάντα με γνώμονα το «ευ αγωνίζεσθαι» και την "ευγενή άμιλλα", αλλά και αναδεικνύουν κοινωνικές πλευρές που προωθεί ο αθλητισμός”, καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αργης.