Τετάρτη, 01 Σεπτεμβρίου 2021 12:05

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ: Μετάλλια για τον Γιάννη Ηλιάδη σε διεθνή μίτινγκ

Γράφτηκε από τον
ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ: Μετάλλια για τον Γιάννη Ηλιάδη σε διεθνή μίτινγκ

Σε αρκετά διεθνή μίτινγκ ρυθμικής γυμναστικής ανδρών, συμμετείχε ο Γιάννης Ηλιάδης από τα Φιλιατρά, έχοντας σημαντικές διακρίσεις και μετάλλια.

Αγώνες που λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας, πραγματοποιούνται διαδικτυακά. Πιο συγκεκριμένα στις 13 και 14 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε online αγώνας από το Μεξικό.
Συμμετείχε και στα 4 όργανα (μπάλα, κορίνες, στεφάνι και κορδέλα). Στις 13 Αυγούστου αγωνίστηκε στην μπάλα και στις κορίνες, ενώ την επομένη στην κορδέλα και στο στεφάνι. Κατέκτησε την 1η θέση στις κορίνες και την μπάλα, ενώ στο στεφάνι τη 3η θέση και στην κορδέλα την 7η και την 4η θέση στο σύνθετο ατομικό. Δυστυχώς, το ένα λάθος στο στεφάνι και τα 2 λάθη στην κορδέλα είχαν να κάνουν, με το χώρο όπου αγωνίστηκε, καθώς οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές και δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις.
Στις 27 Αυγούστου έλαβε μέρος σε διαδικτυακό αγώνα από τη Βραζιλία, όπου αγωνίστηκε σε μπάλα κορίνες και στεφάνι. Κατέκτησε τη 2η θέση στο στεφάνι και τη 3η θέση στην μπάλα και στις κορίνες. Από το αγώνα αυτόν έμεινε αρκετά ικανοποιημένος καθώς είχε καλύτερη επίδοση από τον προηγούμενο.
Στις 28 Αυγούστου αγωνίστηκε σε διαδικτυακό αγώνα ο οποίος πραγματοποιήθηκε από τη Μογγολία.
Κατέκτησε τη 1η θέση στις κορίνες και την 2η στη κορδέλα. Το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα όπως σημειώνει και ο ίδιος «Με ικανοποίησε πάρα πολύ, καθώς είχα ως στόχο την τριάδα διότι σε αυτή τη χώρα ήταν η πρώτη φορά που διοργανώθηκε αγώνας για τη Ρυθμική Γυμναστική ανδρών και ήθελα να κάνω μια πολύ καλή και δυνατή εμφάνιση. Και από τους τρεις αυτούς αγώνες όπου έλαβα μέρος είμαι σε μεγάλο βαθμό δικαιωμένος από τα αποτελέσματα, καθώς αγωνίστηκα έχοντας κάταγμα στο πόδι μου. Ο τραυματισμός αυτός, ο οποίος προήλθε δυστυχώς από ανευθυνότητα τρίτων, συνέβη 5 μέρες πριν ταξιδέψω για το Ισπανικό Πρωτάθλημα για το οποίο προετοιμαζόμουν ενάμιση χρόνο. Έκανα προσπάθειες να συμμετάσχω στο Ισπανικό Πρωτάθλημα έστω και τραυματισμένος σοβαρά, αλλά τελικά δεν τα κατάφερα.»