Παρασκευή, 03 Σεπτεμβρίου 2021 11:43

ΤΕΝΙΣ: Στην τελική ευθεία το πανελλήνιο τουρνουά όπεν του Ο.Α. Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

 

Στην τελική ευθεία έχει εισέλθει το πανελλήνιο τουρνουά τένις όπεν ανδρών, που διοργανώνει ο Ομιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας στα ανακαινισμένα γήπεδα της Τέντας.

Η δράση ξεκίνησε την Δευτέρα και θα ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο, με την διεξαγωγή των τελικών. Πρόκειται για μια σημαντική διοργάνωση με 22 συνολικά αθλητές από όλη την Ελλάδα. Το τουρνουά του Ο.ΑΚ. θα δώσει βαθμούς στην πανελλήνια κατάταξη, αλλά και χρηματικά έπαθλα 2.000 ευρώ στους πρώτους τέσσερις νικητές.
Χθες το βράδυ επρόκειτο να γίνουν οι προημιτελικοί, που αναμένονταν συναρπαστικοί.
Ο προπονητής και αθλητής του Ο.Α.Κ. Παναγιώτης Καλογερόπουλος ολοκλήρωσε προχθές την προσπάθεια του, χάνοντας από τον Γιώργο Γιωτόπουλο με 6-0,6-1. Στους άλλους αγώνες της τρίτης αγωνιστικής ημέρας, ο Ουσταμπασίδης νίκησε τον Χαρατσή 6-0,6-0, ο Ψαριάδης τον Σελεπέ 6-0,6-0 ο Σιδεράκος τον Αγαλιανό 6-1,6-0 και ο Παπασπυρόπουλος τον Ζενίου 6-1,6-1.
Οσον αφορά τον έτερο αθλητή του ΟΑΚ, Διονύση Πανταζόπουλο ηττήθηκε στην πρώτη μέρα των αγώνων με 6-2,6-1 από τον Νίκο Ουσταμπασίδη Νίκο του Α.Ο.Α.Κατερίνης, στον πιο θεαματικό αγώνα της ημέρας. Να σημειωθεί ότι επιδιαιτητής των αγώνων είναι ο έμπειρος Καλαματιανός διαιτητής Δημήτρης Χαντζής, ενώ οι αγώνες γίνονται υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας και του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και με την υποστήριξη του Ομίλου Διαγνωστικών Κέντρων Affidea Greece και του καταστήματος Αθλητικών Ειδών COSMOS.