Πέμπτη, 09 Σεπτέμβριος 2021 15:25

ΣΚΑΚΙ: Σε τουρνουά ράπιντ συμμετείχε ο ΝΟΚ

Γράφτηκε από τον

Στο 16ο τουρνουά σκακιού ράπιντ της ΕΣΣΠΕΠ, που έγινε την περασμένη Κυριακή στο Άστρος Κυνουρίας, συμμετείχε ο Ναυτικός Ομιλος Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα, οι αθλητές του ΝΟΚ που έλαβαν μέρος, πριν ακόμα ξεκινήσουν τις προπονήσεις τους, είναι οι Κωνσταντίνος Κελέσης (2ος στην κατηγορία των 12 ετών), Μαρία Ρομπάκη (2η στην κατηγορία των γυναικών), Χρήστος Βέκκος, Ηλίας Αθανασόπουλος, Μανώλης Μουτζούρης, Ηλίας Πουλόπουλος (2ος στη γενική κατάταξη των 64 αθλητών) και Θοδωρής Αθανασόπουλος (11ος στη γενική κατάταξη των 64 αθλητών).
Αυτό το Σάββατο στις 5.30 μ.μ. στο εντευκτήριο της Σκακιστικής Ακαδημίας του ΝΟΚ θα διεξαχθεί το 14ο τουρνουά blits με την συμμετοχή ορισμένου αριθμού αθλητών (σύμφωνα με το αθλητικό πρωτόκολλο Covid 19).

Ξεκινούν τα μαθήματα στην ακαδημία

Στο μεταξύ, ο σύλλογος με ανακοίνωσή του τονίζει ότι ξεκινούν και πάλι τα μαθήματα στην ακαδημία.
“Το Σκακιστικό Τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας είναι έτοιμο να αρχίσει και πάλι την «κανονική» λειτουργία του. Η αίθουσα της σκακιστικής ακαδημίας είναι έτοιμη να δεχθεί αθλητές , καθώς και όλα τα παιδιά που αγαπούν το σκάκι.
Ο δάσκαλος Θοδωρής Τσεκούρας για μια ακόμα χρονιά θα είναι δίπλα σ’ όλα τα παιδιά με αγάπη και υπομονή και θα τους μαθαίνει τα μυστικά του σκακιού.
Θα λειτουργήσουν τμήματα αρχαρίων, μέσων, προχωρημένων όλων των ηλικιών καθώς και τμήματα γνωριμίας με το σκάκι. Στον όμορφο χώρο της ακαδημίας θα ακολουθείται πιστά το πρωτόκολλο Covid 19 που ορίζει η Γ.Γ.Α. και το Υπουργείο Υγείας. Παράλληλα με τα δια ζώσης μαθήματα θα γίνονται και διαδικτυακά”, σημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6972701590 κ. Τσεκούρα Θοδωρή ή στην κα Χατζηπαναγιώτου-Τσιάλα Τούλα 6945499716 ή να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.nokchess.gr και την σελίδα του facebook “Σκακιστική Ακαδημία Ν.Ο Καλαμάτας”.

(φωτό αρχείου)