Τετάρτη, 22 Σεπτέμβριος 2021 14:19

ΕΥΚΛΗΣ: Τρίτος ο Ρούτσης σε διεθνή αγώνα τριάθλου

Γράφτηκε από τον
ΕΥΚΛΗΣ: Τρίτος ο Ρούτσης σε διεθνή αγώνα τριάθλου

Με το χάλκινο μετάλλιο επέστρεψε από την Κατερίνη ο Δημήτρης Ρούτσης, εκπροσωπώντας επάξια τον Ευκλή και την Καλαμάτα, καθώς ήταν ο μοναδικός αθλητής από την πόλη που αγωνίστηκε την Κυριακή στον διεθνή αγώνα τριάθλου και κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης με την επωνυμία '7ο almiraMAN'' απόστασης 70.3.

Ο τριαθλητής του Ευκλή συμμετείχε στα (1.9 χλμ. κολύμβηση - 90 χλμ. ποδηλασία - 21 χλμ. Τρέξιμο) και με χρόνο 04:44:15 πήρε την τρίτη θέση στην κατηγορία του Μ4 (35 - 39 ετών). Ο αγώνας έγινε στην παραλία της Κατερίνης και πάντα αυτός ο αγώνας ενθουσιάζει τους τριαθλητές γιατί ατενίζουν από την μια μεριά τον Θερμαϊκό κόλπο, ενώ ο επιβλητικός Όλυμπος από την άλλη κυριαρχεί στο τοπίο!
Ο Ρούτσης δήλωσε για τον αγώνα: “Ήταν μια πολύ γρήγορη, επίπεδη διαδρομή, όπου οι αθλητές μπορούν, να δοκιμάσουν τις αντοχές τους και να «σπάσουν τα χρονόμετρα». Η αμέριστη βοήθεια του Α.Π.Σ. ''Τριάς'' σε συνεργασία και σύμπραξη του Δήμου Κατερίνης, της Αντιπεριφέρειας Πιερίας, της Αστυνομικής Διεύθυνσης και πλήθος εθελοντικών και Πολιτιστικών Συλλόγων, με έκαναν να νιώσω την απόλυτη ασφάλεια καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα”.
Η διοίκηση του Ευκλή και ο Παντελής Σταμάτης, υπεύθυνος του τμήματος αγωνιστικής ποδηλασίας, συνεχάρησαν τον Ρούτση για την επιτυχία του.