Σάββατο, 02 Οκτωβρίου 2021 09:44

ΠΟΛΟ: Νικηφόρα πρεμιέρα για Αργη

Γράφτηκε από τον
ΠΟΛΟ: Νικηφόρα πρεμιέρα για Αργη

Με νίκη ξεκίνησε η ομάδα πόλο του Αργη τις υποχρεώσεις της στην τελική φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Γ’ εθνικής κατηγορίας, που διεξάγεται στην Χαλκίδα.

Η μεσσηνιακή ομάδα νίκησε την Πέμπτη με 14-10 τον ΣΑΠΚ Νεάπολης, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου. Τα γκολ για τον Αργη σημείωσαν οι Κώστας Τσιότσιος (5), Δημήτρης Κλαψιανός (3), Χρήστος Τσιότσιος (3), Αγγελος Κοκκίνης (2) και Ανδρέας Αβραμόπουλος (1). Το σκορ μετά την λήξη της κάθε περιόδου ήταν: 1η περίοδος 5-2, 2η περίοδος 5-1, 3η περίοδος 3-4 και 4η περίοδος 1-3.
Χθες ο Αργης επρόκειτο να αντιμετωπίσει τον ΑΟ Καστέλας, σήμερα στις 9 το πρωί θα παίξει με τον Ν.Ο. Καβάλας και στις 5.15 μ.μ. με τον Ν.Ο. Ιτέας. Οι θέσεις ανόδου θα κριθούν την Κυριακή, όπου θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και στη συνέχεια οι τελικοί. Συγκεκριμένα, στις 9 το πρωί θα παίξουν στον πρώτο ημιτελικό, η πρώτη ομάδα του Α’ ομίλου με την 2η ομάδα του Β’ ομίλου και στις 10.30 το πρωί η δεύτερη ομάδα του Α’ ομίλου με την πρώτη ομάδα του Β’ ομίλου. Ο μικρός τελικός έχει οριστεί για τις 5 το απόγευμα και ο μεγάλος τελικός για τις 6.30 μ.μ.