Κυριακή, 10 Οκτώβριος 2021 12:11

ΕΥΚΛΗΣ - ΤΡΙΑΘΛΟ: Τρίτος ο Κρανιώτης στο ''Nafplio Action 2021''

Γράφτηκε από τον
ΕΥΚΛΗΣ - ΤΡΙΑΘΛΟ: Τρίτος ο Κρανιώτης στο ''Nafplio Action 2021''

 

Μια ακόμη σημαντική επιτυχία για τον Κωνσταντίνο Κρανιώτη του Ευκλή Καλαμάτας στο τρίαθλο!

Ο καλαματιανός τριαθλητής, που πρόσφατα ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, δεν μπόρεσε να κρατηθεί μακρυά από τον στίβο του τριάθλου και έλαβε μέρος την Κυριακή στο sprint distance (750 μ. κολύμβηση, 24 χλμ. ποδήλατο και 5 χλμ. τρέξιμο), που ήταν ο 2ος αγώνας του Πρωταθλήματος WTL που διοργάνωσε ο Δήμος Ναυπλίου σε συνεργασία με την εταιρεία Whynot.
Εχοντας μαζί του τους δικούς του ανθρώπους, να τον υποστηρίζουν και να τον ωθούν, να δώσει τον καλύτερο εαυτό του, ο Κρανιώτης κατέκτησε την 3η θέση στην ηλικιακή του κατηγορία και την 8η θέση στην γενική κατάταξη με συνολικό χρόνο 1:15’:08’’.
Όπως δήλωσε ο αθλητής, το αγωνιστικό menu περιλάμβανε αγωνίσματα για όλα τα γούστα και βρέθηκαν περισσότεροι από 328 συμμετέχοντες την Κυριακή το πρωί στο λιμάνι του Ναυπλίου, προκειμένου να αγωνιστούν. Παράλληλα είχαν τη δυνατότητα οι συνοδοί και οι θεατές να χειροκροτήσουν από κοντά τις προσπάθειες των αθλητών και να τους εμψυχώνουν. Κλείνοντας τόνισε ότι ήταν μια ευχάριστη αγωνιστική ημέρα για εκείνον.