Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021 10:47

ΠΟΛΟ: Ξεκίνημα με ήττα για το ΝΟΚ στην Α2, 7-12 από τον Ν.Ο. Πατρών (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΠΟΛΟ: Ξεκίνημα με ήττα για το ΝΟΚ στην Α2, 7-12 από τον Ν.Ο. Πατρών (φωτό)

Την εντός έδρας ήττα με σκορ 7-12 από τον δυνατό Ν.Ο. Πατρών γνώρισε χθες ο Ναυτικός Ομιλος Καλαμάτας στην πρεμιέρα της Α2 υδατοσφαίρισης ανδρών.

Η μεσσηνιακή ομάδα ενώπιον 150 φιλάθλων στο κολυμβητήριο της πόλης έκανε ιδανικό ξεκίνημα (3-1), αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.
Οι φιλοξενούμενοι με σερί 6-0 έκαναν το 3-1, 3-7 και στη συνέχεια δεν είχαν πρόβλημα να φθάσουν στη νίκη, καθώς πρόκειται για μία από τις πιο δυνατές ομάδες του ομίλου και φαβορί για την άνοδο. Ο ανανεωμένος ΝΟΚ κρατά την προσπάθεια σ' ένα δύσκολο παιχνίδι και σίγουρα όσο περνά ο καιρός θα γίνεται καλύτερος.

Θεοδωρακόπουλος, Παναγιώταρος και Διαμαντόπουλος σημείωσαν από δύο γκολ για τον ΝΟΚ, ενώ σκόρερ χρίστηκε και ο Κουαξίδης.
Στον αντίποδα, ο Γεωργαράς πέτυχε τρία γκολ, ο Κωνσταντακόπουλος δύο και από ένα γκολ οι Κανελλόπουλος, Γουρδούπης, Παπαχριστόπουλος, Λυκούδης, Γκότσης, Πασσάς και Νεγκίζ
Τα οκτάλεπτα: 3-3, 0-4, 2-3, 2-2
Το ματς διαιτήτευσαν οι Κατσώνης και Στεφανάκης.
N.O. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Μπακολιάς): Παπασταθόπουλος, Θεοδωρακόπουλος, Περδικέας, Κουτουβάκης, Διαμαντόπουλος, Τραγγανίδας, Κουαξίδης, Λώλης, Παναγιώταρος, Καρπέτας, Βέκκος, Δημόπουλος, Καλομενίδης, Σούμπλης, Χριστόφορος.
Ν.Ο. ΠΑΤΡΩΝ (Λαμπάτος): Βυθούλκας, Γεωργαράς, Πολάτος, Κανελλόπουλος, Γιαννόπουλος, Γουρδούπης, Παπαχριστόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Λυκούδης, Γκότσης, Ανδρικόπουλος, Πασσάς, Μαυριόπουλος, Καραϊσκος, Νεγκίζ.