Πέμπτη, 14 Οκτώβριος 2021 19:47

ΠΑΜΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ: Ασημένιο μετάλλιο ο Σμυρνιός και πρόκριση για τους Βαλκανικούς

Γράφτηκε από τον


Το ασημένιο μετάλλιο, που σήμανε και την είσοδο στην εθνική ομάδα, κατέκτησε ο Δημήτρης Σμυρνιός, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα καράτε παίδων – κορασίδων που έγινε στη Χαλκίδα υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε.

Ο αθλητής του Παμμεσσηνιακού Α.Σ. Καράτε με το μετάλλιο, πήρε αυτόματα και το εισιτήριο για τους Βαλκανικούς αγώνες που θα διεξαχθούν σε λίγες ημέρες στο Πόρετς της Κροατίας.
Στους αγώνες που έγιναν στο Δημοτικό γυμναστήριο “Γ. Καμπούρης”, από πλευράς Παμμεσσηνιακού, συμμετείχαν και οι Ηλίας Ηλιόπουλος και Δημήτρης Μέντζας, που πήραν την 5η θέση στις κατηγορίες τους, μετά από μεγάλη προσπάθεια και παιχνίδια που κρίθηκαν στον πόντο. Μπορεί να μην κέρδισαν μετάλλιο, όμως αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες που θα τους φανούν χρήσιμες στη συνέχεια. Οι Δημήτρης και Άγγελος Λαπιώτης δεν κατάφεραν τελικά να συμμετάσχουν, καθώς ένα προσωπικό ζήτημα τους εμπόδισε να ταξιδέψουν στην Χαλκίδα.
Οι προπονητές του συλλόγου Ιωάννης και Ευάγγελος Μπούρας με αφορμή τη συμμετοχή του Παμμεσσηνιακού στο παραπάνω πρωτάθλημα, δήλωσαν: «Οι αθλητές του συλλόγου μας, είχαν μια αξιοπρεπέστατη παρουσία στους συγκεκριμένους αγώνες μετά από την πολύμηνη αποχή τους από την ενεργό δράση και τις προπονήσεις.
Όμως για μία ακόμα φορά φανέρωσαν στον αγωνιστικό χώρο το ήθος και τη μαχητικότητα που διακρίνει τους αθλητές του συλλόγου μας. Θέλουμε να τους συγχαρούμε για την προσπάθεια τους και να τους επισημάνουμε ότι ο εν λόγω αγώνας ήταν μόνο η αρχή», ενώ τόνισαν στο τέλος τα ακόλουθα, « Μετά τον Αναστάσιο Χασανάκο που έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους Βαλκανικούς αγώνες, το ίδιο κατόρθωσε και ο Δημήτρης Σμυρνιός με την είσοδο του στην Εθνική ομάδα. Ευχόμαστε μέσα από την σκληρή και οργανωμένη δουλειά που κάνουμε να μας φέρουν και διεθνείς διακρίσεις».

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ