Σάββατο, 26 Ιούλιος 2014 10:46

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Μεσσήνης διοργανώνει το 6ο θερινό τουρνουά τένις

Γράφτηκε από τον
Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Μεσσήνης διοργανώνει το 6ο θερινό τουρνουά τένις

Το 6ο θερινό ανοικτό τουρνουά τένις θα διοργανώσει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Μεσσήνης. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το Σάββατο 2 Αυγούστου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 10 Αυγούστου ενώ θα περιλαμβάνουν τις κατηγορίες μονό ανδρών (σε 2 επίπεδα ανάλογα με τις συμμετοχές), μονό γυναικών (σε 2 επίπεδα ανάλογα με τις συμμετοχές), διπλά (ανδρών, γυναικών και μικτά ανάλογα με τις συμμετοχές). Οι αγώνες θα γίνουν στα γήπεδα του Ομίλου Αντισφαίρισης (εγκαταστάσεις Αγ.Νικολάου, 3 γήπεδα, 2 με τεχνητό χλοοτάπητα και 1 green set).


Διευθυντές αγώνων θα είναι οι Λυμπερόπουλος Ιωάννης, Αποστολόπουλος Γρηγόρης, Δρακόπουλος Βασίλης και επιδιαιτητής αγώνων ο Γιώργος Τσουμπράκος.
Ακολουθούν τα σημαντικότερα σημεία της προκήρυξης του τουρνουά.

Τρόπος διεξαγωγής τουρνουά

Μονά: Δύο νικηφόρα set των 6 games (6-6 tiebreak των 7 πόντων). Σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1 set θα διεξάγεται match tie-break των 10 πόντων (Ημιτελικοί – Τελικοί, κανονικά και 3 set).
Διπλά: Δύο νικηφόρα set των 6 games (6 -6 tiebreak των 7 πόντων).  Σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1 set θα διεξάγεται match tie - break των 10 πόντων ( Τελικός, κανονικά 3ο set).

Υποχρεώσεις αθλητών
Οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να προσέρχονται 10 λεπτά πριν τον αγώνα τους στην γραμματεία. Αθλητής/τρια που δεν θα παρουσιαστεί εντός 10 λεπτών από την προγραμματισμένη ώρα της συνάντησης θα χάνει τον αγώνα. Όσοι δεν δήλωσαν συμμετοχή στην προκαθορισμένη ημερομηνία έχουν το δικαίωμα να γράφονται στην Λίστα Αναπληρωματικών. Έτσι θα έχουν την δυνατότητα να μπουν στο ταμπλό, με σειρά προτεραιότητας, εφόσον κάποιος αγωνιζόμενος ενημερώσει είτε τηλεφωνικά ότι δεν θα παρουσιαστεί είτε δεν εμφανιστεί στον προγραμματισμένο του/της αγώνα. Η λίστα αναπληρωματικών θα κλείνει με την έναρξη των αγώνων της κατηγορίας του. Εφόσον ο αριθμός των Αναπληρωματικών είναι μεγαλύτερος του ενός γίνεται κλήρωση για τη σειρά προτεραιότητας. Οι συμμετέχοντες στο τουρνουά δηλώνουν υπεύθυνα ότι αγωνίζονται με απόλυτη προσωπική τους ευθύνη όσον αφορά την κατάσταση της υγείας τους και ότι έχουν προηγουμένως προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται έως και την Πέμπτη 31 Ιουλίου και ώρα 20:00 (μετά την προκαθορισμένη ώρα δεν θα γίνει δεκτή καμιά άλλη συμμετοχή). Πληροφορίες δήλωσης συμμετοχής μέσω τηλεφώνου στο 6932 582181 - 6973 695470 – 6983 506141, διαδίκτυο https://el-gr.facebook.com/messinitennis μέσω e-mail & στην ανοικτή ομάδα: ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΜΕΣΣΗΝΗΣ messinitennis@hotmail.gr & messinitennis@yahoo.gr.
Διευκρινίσεις δήλωσης συμμετοχής: Στη δήλωση συμμετοχής οι αθλητές/-τριες πρέπει οπωσδήποτε να αναγράφουν κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας,  email, κατηγορίες/επίπεδο στις οποίες επιθυμούν να συμμετέχουν, ημέρα και ώρες που δεν μπορούν να αγωνισθούν (Η Γραμματεία των αγώνων θα λάβει υπόψη της τις ιδιαιτερότητες που θα δηλωθούν στονκαταρτισμό του προγράμματος και θα τις ικανοποιεί μόνο σε περίπτωση που αυτό είναι εφικτό σε σχέση με την δυνατότητα υλοποίησης του προγράμματος των αγώνων). Χρηματική εισφορά 10 Ευρώ για μια κατηγορία, + 5 € για κάθε επιπλέον κατηγορία. Οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να ενημερώνονται με δική τους ευθύνη για την ημέρα και ώρα τέλεσης του αγώνα τους. Οι αγωνιζόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για την ώρα του αγώνα τους ηλεκτρονικά, στην ιστοσελίδα www.messinistennis.com,  τηλεφωνικά, στις γραμμές 6932 582181 - 6973 695470 – 6983 506141.
Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει δημόσια την Παρασκευή 1 Αυγούστου (18:00) στα γήπεδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Μεσσήνης και θα μπορέσει να την παρακολουθήσει οποίος επιθυμεί. Μετά τη λήξη των τελικών αγώνων θα ακολουθήσει εκδήλωση απονομής των επάθλων στους νικητές.
.