Πέμπτη, 21 Οκτώβριος 2021 20:38

Σ.Α. ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Πρώτη η Χριστοπούλου στο πανελλήνιο τουρνουά έως 10 ετών!

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη θέση πήρε η αθλήτρια του Σ.Α. Μεσσήνης Κρίστυ Χριστοπούλου στο πανελλήνιο τουρνουά αντισφαίρισης έως 10 ετών, που έγινε στην Πάτρα από 16 έως 19 Οκτωβρίου.

Μάλιστα το έκανε με τον πιο εμφατικό τρόπο, καθώς έμεινε αήττητη στην φάση των ομίλων και συνέχιζε να αυξάνει ρυθμούς σε κάθε αγώνα της τελικής φάσης. Στέφθηκε έτσι πρωταθλήτρια, χωρίς απώλεια game σε 7 αγώνες, γεγονός που σπάει όλα τα ρεκόρ σε πανελλήνιο επίπεδο! Συγκεκριμένα, η Χριστοπούλου επιβλήθηκε με το ίδιο σκορ 4-0 4-0 ακόμα και στον μεγάλο τελικό επί της Αθηναίας αθλήτριας Κ.Βολονάκη, η οποία φιγουράρει στην πρώτη θέση της "άτυπης" κατάταξης στα 10ρια. Στο πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Νίκη Πατρών με ρεκόρ συμμετοχών και συνολικά 168 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα η Μεσσήνη συμμετείχε με 5 παιδιά, που είχαν θετική παρουσία. Στην τελική φάση των νοκ άουτ προκρινόταν ο πρώτος/ η πρώτη κάθε ομίλου.
Ο Νικόλας Καμπαναράκης έκανε θετική εμφάνιση, στην παρθενική του συμμετοχή και πέρασε επίσης αήττητος (3-0) στην τελική φάση. Εκεί δυστυχώς κληρώθηκε με ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα και μετέπειτα πρωταθλητή του τουρνουά, Ν. Μπική από την Πάτρα.
Σπουδαίος επίσης και ο 9χρονος Βασίλης Βρυώνης, ο οποίος πέτυχε δύο νίκες, αλλά δεν προκρίθηκε στην τελική φάση σε ισοβαθμία στην πρώτη θέση του ομίλου. Πρώτη συμμετοχή και για τους Δημήτρη Πιερρακέα (1-2) και Νικόλα Μπούτρα (0-3), οι οποίοι μάζεψαν πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.
“ Ο Σ.Α. Μεσσήνης δικαιώνεται πλέον με τις επιτυχίες των αθλητών για την συνεργασία του με τον Χρήστο Χριστόπουλο, ιδιοκτήτη του Kalamata Tennis Garden, ενώ το μέλλον του συλλόγου γίνεται ακόμη πιο ευοίωνο με την ανάπλαση του Δημοτικού αθλητικού κέντρου Αγ. Νικολάου και την προσθήκη δύο ακόμη γηπέδων αντισφαίρισης”, καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου της Μεσσήνης.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ