Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021 14:16

ΠΟΛΟ – ΑΡΓΗΣ: Συνάντηση με Αναστασόπουλο

Γράφτηκε από τον

Συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Στάθη Αναστασόπουλο είχαν την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αργης Καλαμάτας Γιάννης Καλαμαράς και ο προπονητής του τμήματος υδατοσφαίρισης Κώστας Πετρόπουλος.

Οι άνθρωποι του Αργη ενημέρωσαν την Περιφέρεια για την επιτυχία της ανδρικής ομάδας του Αργη, να ανέβει στη Β’ εθνική πόλο, κατακτώντας την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Γ’ εθνικής κατηγορίας.
Δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν την Περιφέρεια και για τη συνδρομή στο τουρνουά που διοργάνωσε τον Ιούνιο ο σύλλογος με σύνθημα “Οχι στα ναρκωτικά, ναι στον αθλητισμό”.
Ο κ. Αναστασόπουλος, όπως αναφέρει με ανακοίνωσή του ο Αργης: “Συνεχάρη τον πρόεδρο του σωματείου και τον προπονητή του τμήματος πόλο για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου και της ανόδου στην Β’ Εθνική Κατηγορία. Επίσης, ανέφερε ότι τόσο η Περιφέρεια Πελοποννήσου, όσο και ο ίδιος, θα σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια της ΠΑΕ Αργης Καλαμάτας για την ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή, αλλά και για τις πρωτοβουλίες και δράσεις, που θα λάβουν χώρα για την ανάδειξη της κοινωνικής πλευράς που προωθεί ο ερασιτεχνικός αθλητισμός.