Τρίτη, 09 Νοέμβριος 2021 13:32

ΤΕΝΙΣ - ΟΑΚ: Στα ημιτελικά του Ενωσιακού πρωταθλήματος η Μαρία Καζολέα

Γράφτηκε από τον
ΤΕΝΙΣ - ΟΑΚ: Στα ημιτελικά του Ενωσιακού πρωταθλήματος η Μαρία Καζολέα

Πλούσιο ήταν το αγωνιστικό τριήμερο για τους μικρούς αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας.

Αρχικά, η Μαρία Καζολέα, αγωνιζόμενη εναντίον μεγαλύτερων σε ηλικία παιδιών, έφθασε μέχρι τα ημιτελικά του Ε3 Ενωσιακού Πρωταθλήματος, που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στα γήπεδα του Α.Ο.Α. Πατρών.

Στην πορεία της μέχρι τα ημιτελικά απέκλεισε στον δεύτερο γύρο την Μαρία Τσελέντη του Α.Ο.Α. Πατρών με 4-0,4-0, στον τρίτο γύρο την Κοσκινοπούλου του Ζακυνθινού Ο.Α. με 5-3, 2-9, 11-9 και στα προημιτελικά την Βασιλεία Παπαγεωργίου του Ο.Α.Ρίου με 4-0,1-4,10-7. Η εξαιρετική της προσπάθεια σταμάτησε στα ημιτελικά , χάνοντας από την Διονυσία Κουκούλη του Ο.Α. Θορικού με 6-2,6-2. Η Μαρία Καζολέα με αυτό το αποτέλεσμα κλείδωσε τη συμμετοχή της στο Masters Πελοποννήσου , που θα γίνει σε έναν μήνα στην Πάτρα με τη συμμετοχή των καλύτερων 8 αθλητριών της Πελοποννήσου. Στο ίδιο τουρνουά αγωνίστηκε και ο Ανδρέας Γκόνης, ο οποίος ηττήθηκε στον πρώτο γύρο από τον Αναστάσιο Κωστούρο του Ο.Α.Ρήγας Αργολίδας με 4-0,4-0.

Καλή εμφάνιση και ο Λαχανάς

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Παναγιώτης Λαχανάς στη Ρόδο, στο τουρνουά κάτω των 10. Στους ομίλους κέρδισε τον Αλέξανδρο Παπαποστόλου του Ροδιακού Ο.Α. με 6-0 και έχασε από τον Χρήστο Περγαντή, του ίδιου ομίλου με 6-5, καταφέρνοντας έτσι να προκριθεί ως δεύτερος στο κυρίως ταμπλό. Εκεί, αφού πέρασε bye τον πρώτο γύρο, έχασε στις λεπτομέρειες από τον Γιάννη Γεωργά του Ροδιακού Ο.Α. με 6-5.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ