Τετάρτη, 24 Νοέμβριος 2021 13:23

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Εγκαινίασε με ημερίδα το ταρτάν στη Μεσσήνη (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Εγκαινίασε με ημερίδα το ταρτάν στη Μεσσήνη (φωτό)

Με αναπτυξιακή ημερίδα στίβου εγκαινίασε την Κυριακή ο Μεσσηνιακός το νέο ταρτάν στο Στάδιο της Μεσσήνης, που ανακαινίστηκε πλήρως.

Η ημερίδα αφορούσε παιδιά των τμημάτων των ακαδημιών, που διατηρεί ο ιστορικός σύλλογος στην Καλαμάτα, στην Μεσσήνη και στο Πεταλίδι και στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν 170 παιδιά ηλικιακών κατηγοριών, από νήπια έως και Γυμνάσιο. Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες, αγωνίστηκαν στα δρομικά αγωνίσματα των 40μ, 40μ με εμπόδια, 50μ, 60μ, 600μ , στο άλμα σε μήκος, στο μπαλάκι και στην σκυταλοδρομία 4χ50μ, χωρισμένοι αναλόγως την ηλικία τους.

Οι προσπάθειες τους χειροκροτήθηκαν από τους γονείς, που βρίσκονταν στην κερκίδα, ενώ οι προπονητές ενθάρρυναν τα παιδιά και κατέγραψαν και τις επιδόσεις τους που αποτελούν ένα χρήσιμο στοιχείο για το μέλλον. Σε όλα τα παιδιά δόθηκε μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα, καθώς τονίστηκε ιδιαίτερα με αυτόν τον τρόπο η αξία της συμμετοχής και της προσπάθειας.
Τα παιδιά χάρηκαν τον αγώνα τους, αποκομίζοντας πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες ήδη από τα πρώτα τους αθλητικά χρόνια.
Στην αναπτυξιακή ημερίδα έδωσε το “παρών” και ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, τον οποίο ο Μεσσηνιακός ευχαρίστησε θερμά για την φιλοξενία, την βοήθεια και την στήριξη του.
Ακόμα στη Μεσσήνη βρέθηκαν, ο πρόεδρος του Μεσσηνιακού Παναγιώτης Στασινόπουλος, ο αντιπρόεδρος Σταύρος Χριστόπουλος και το μέλος του ΔΣ του Συλλόγου και επικεφαλής του τμήματος στίβου Δημήτρης Πουλόπουλος.

Οι προπονητές του συλλόγου που διοργάνωσαν και έφεραν σε πέρας την ημερίδα, ήταν οι Άρης Τριανταφυλλόπουλος, Γιάννης Καλυβιώτης, Ελένη Χαντζή, Λούης Τσάτουμας, Μιχάλης Μπιζίμης, Θοδωρής Χάντζος, Μαρία Χρονοπούλου, Γιωργία Λυκοτραφίτη, Αγάπη Πλάγου, Ελευθερία Πουλάκου, Παναγιώτης Κάβδας καθώς και παιδιά της αγωνιστικής ομάδας του συλλόγου.
Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν και η πρώτη αναπτυξιακή ημερίδα του Μεσσηνιακού για την σεζόν 2021-22, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλες. Για την διοργάνωση τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχει επιβάλλει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Ο Μεσσηνιακός σημειώνει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ότι: “Οι προπονήσεις πλέον του συλλόγου συνεχίζονται κανονικά τόσο στην Καλαμάτα όσο και στο Πεταλίδι, ενώ στη Μεσσήνη τα πράγματα είναι πλέον πολύ εύκολα για το τμήμα στίβου, καθώς έχει πλέον ένα καινούργιο στάδιο για να κάνουν τα παιδιά τις προπονήσεις τους”.