Τρίτη, 05 Μάρτιος 2013 18:20

Ποδηλατοβόλτες διοργανώνει ο Ευκλής

Γράφτηκε από τον
Ποδηλατοβόλτες διοργανώνει ο Ευκλής

Ψυχαγωγικές ποδηλατοβόλτες για όλο τον κόσμο θα διοργανώσει ο Ευκλής Καλαμάτας. Ο σύλλογος που διοργανώνει τον Ποδηλατικό Γύρο της Καλαμάτας επί 28 χρόνια, πήρε την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας και πλέον καλεί τους φίλους του ποδηλάτου να συμμετέχουν στη νέα δραστηριότητα που ετοιμάζει.
Η διαδρομή της ποδηλατοβόλτας θα είναι εντός της πόλης, συνολικής διάρκειας 1 ώρας και 15 λεπτών, σε χαλαρούς ρυθμούς και με ολιγόλεπτες στάσεις για ξεκούραση.
Η εκκίνηση της πρώτης βόλτας θα δοθεί την Κυριακή στις 11 το πρωί από τα γραφεία του συλλόγου (Αριστομένους 54, απέναντι από το Εργατικό Κέντρο).
Οι ποδηλάτες θα περάσουν από τις οδούς Μακεδονίας - Θεμιστοκλέους - Ύδρας - Αριστομένους - Πλατεία 23ης Μαρτίου - Παπατσώνη - Φαρών - Βασ, Κωνσταντίνου - Άκρια - Κρήτης  Ναυαρίνου. Θα χρησιμοποιήσουν τον ποδηλατόδρομο για την επιστροφή, περνώντας μέσα από το Πάρκο Σιδηροδρόμων και θα καταλήξουν πάλι στα γραφεία του Ευκλή.
Ο σύλλογος καλεί τους ποδηλάτες που θα συμμετέχουν να τηρούν τους κανόνες ασφαλείας, να φορούν κράνος και να χρησιμοποιήσουν όσα άλλα μέσα ασφαλείας έχουν.
Υπεύθυνοι της διοργάνωσης είναι οι Κώστας Ωρολογάς (τηλ. 6945109033), Δημήτρης Χόχωλης (6937162728) και Ελένη Οικονομοπούλου (27210-90627) στους οποίους γίνονται και οι δηλώσεις συμμετοχής.

Ετοιμάζει παιδική ακαδημία

Στο μεταξύ, ο Ευκλής Καλαμάτας με αίτημα του στον δήμαρχο Παν. Νίκα ζητά να του παραχωρείται κάθε Σάββατο το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής ώστε να δημιουργήσει παιδική ακαδημία με υπεύθυνο προπονητή τον γυμναστή Σταύρο Κανελλόπουλο.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ