Παρασκευή, 26 Νοέμβριος 2021 14:53

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Απόλαυσαν τους αγώνες στο Αργος τα “δελφίνια” του ΝΟΚ

Γράφτηκε από τον

Εδειξαν το ταλέντο τους και το... απόλαυσαν. Ο λόγος για τα “δελφίνια” του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας “Ο Ποσειδών”, που συμμετείχαν στους αγώνες κολύμβησης που διοργάνωσε ο σύλλογος “Ιπτάμενοι” στο κλειστό κολυμβητήριο του Άργους.

Ενα κολυμβητήριο στολίδι για τον υγρό στίβο στην Αργολίδα.
Συγκεκριμένα, στους αγώνες που έγιναν στις 14 Νοεμβρίου, συμμετείχαν 37 παιδιά Α’ και Β’ δημοτικού, που αποκόμισαν εμπειρίες και με όρεξη βάζουν στόχους για τις επόμενες συμμετοχές τους.
Ολα τα παιδιά πήραν μετάλλιο και δώρα από την διοργανώτρια ομάδα. Την αποστολή του ΝΟΚ συνόδευσαν στο Αργος οι προπονητές Στεφανία Μούσεβα, Βασίλης Σπυρόπουλος και η έφορος του τμήματος Βασιλική Τσάκωνα. Να σημειωθεί ότι εκτός από τους διοργανωτές και το ΝΟΚ, συμμετείχαν στους αγώνες κολυμβητές από το Ναύπλιο, την Κόρινθο και το Λουτράκι.
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας η συμμέτοχη του προαγωνιστικού τμήματος, αύριο στη Πάτρα. Με την καθοδήγηση των προπονητών τους Στάθη Μπακολιά και Λαγοπάτη Παναγιώτη τα παιδιά προετοιμάζονται για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.
“Οι συνθήκες στο δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης μας είναι κατάλληλες έτσι οι προπονήσεις συνεχίζονται εντατικά για όλα τα τμήματα του ομίλου, αρχάρια – ακαδημίες - επίλεκτα – προαγωνιστικά - αγωνιστικά - τμήματα κοινού και πόλο”, καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΝΟΚ.