Παρασκευή, 26 Νοέμβριος 2021 15:22

Η νέα διοίκηση του Ευκλή

Γράφτηκε από τον

Νέα διοίκηση έχει από την Τετάρτη ο Σύλλογος Πεζοπόρων – Ορειβατών Καλαμάτας “Ο Ευκλής” καθώς έγιναν στα γραφεία του συλλόγου αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου, των αναπληρωματικών μελών και της εξελεγκτικής επιτροπής για την επόμενη διετία 2022 - 2023, παρουσία Δικαστικού Αντιπροσώπου, που ορίστηκε από τον Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας, βάσει του νέου Αθλητικού Εκλογικού Νόμου.

Η Ελένη Οικονομοπούλου συνεχίζει επικεφαλής του ανανεωμένου διοικητικού συμβουλίου. Στις προχθεσινές εκλογές, ιδιαίτερη συγκινητική στιγμή, ήταν η προσέλευση της κ.. Δήμητρας, της κόρης του αείμνηστου προέδρου και ιδρυτή του 'Ευκλή. Παναγιώτη Κουτρούλη.
Αναλυτικά η σύνθεση του συμβουλίου έχει ως εξής:
Πρόεδρος και εκπρόσωπος Τύπου: Ελένη Οικονομοπούλου. Αντιπρόεδρος: Αγγελική Ματσούκα. Γενικός γραμματέας και έφορος μπάσκετ: Μιχάλης Στακιάς. Ταμίας: Μαγδαληνή Μουτσούλα. Υπεύθυνος διοργάνωσης ποδηλατικών αγώνων: Γιώργος Κότσης. Εφορος πεζοπορίας: Δημήτρης Τσεκουράς. Βοηθός εφόρου πεζοπορίας: Μαρία - Αγγελική Μασουρίδη. Μέλη: Κωνσταντίνος Θερμός, Νίκος Αμμολοχίτης. Αναπληρωματικά μέλη είναι οι Γιώργος Ζέρβας, Σπύρος Κάραλης και Νίκος Ζεργιώτης και εξελεγκτική επιτροπή οι Κώστας Κουντούρης, Πηνελόπη Λάσκαρη και Θοδωρής Φράγκος.

Η πρόεδρος Ελένη Οικονομοπούλου, αναφερόμενη στις εκλογές είπε ότι: “Oλα κύλησαν ομαλά κατά την διαδικασία των εκλογών, σε οικογενειακό κλίμα. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη με την συνεργασία των μελών της διοίκησης και υπόσχεση όλων είναι, ότι θα προσπαθήσουμε να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον ιστορικό σύλλογο του Ευκλή.
Όλα τα μέλη της διοίκησης ευχαριστούμε θερμά τα μέλη που μας εμπιστεύτηκαν και μας χάρισαν απλόχερα την ψήφο τους”.
Ακόμα δήλωσε ότι υπεύθυνος του τμήματος αγωνιστικής ποδηλασίας θα είναι ο Παναγιώτης Βεργετόπουλος και προπονητής μπάσκετ στην ανδρική ομάδα και στα τμήματα Ακαδημιών παραμένει ο Ηλίας Στακιάς.
Τέλος, το πεζοπορικό τμήμα στελεχώνεται από δυο νέα ικανά στελέχη τον Θερμό και την Μασουρίδη, όπου παρέα με τον έφορο πεζοπορίας Τσεκουρά, θα γίνουν ακόμα πιο ασφαλείς και ενδιαφέρουσες οι εξορμήσεις του τμήματος.