Παρασκευή, 03 Δεκέμβριος 2021 13:42

ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ: Με 24 αθλητές στο ΣΕΦ για το Πανελλήνιο Κύπελλο

Γράφτηκε από τον

Δυναμική επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον Α.Γ.Σ. Καλαμάτας, καθώς θα συμμετάσχει με 24 αθλητές και αθλήτριες στο Πανελλήνιο Κύπελλο “Κωνσταντίνος Θωμαϊδης” που ξεκινά σήμερα και ολοκληρώνεται την Κυριακή στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο καλαματιανός σύλλογος θα αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες τάε κβον ντο. Οχτώ μάλιστα αθλητές του είναι πρωτοεμφανιζόμενοι.

Οι αθλητές που θα αγωνιστούν είναι: Ελένη Μαρώση, Θένια Μηλίτση, Αθανασία Τρίμμη, Ευδοκία Τρίμμη, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Παναγιώτης Βάγγαλης, Αλέξανδρος Κουτουλέας, Βασίλης Φράγκος, Γιάννης Φράγκος, Αννα Τσικρικά, Χρήστος Δραγκιώτης, Φωτεινή Λαδά, Νίκος Μπακόγιωργας, Αλέξανδρος Καράμπελας, Ελευθερία Δαμουρά, Μαρία Γεωργουδιού, Αλέξανδρος Τσαμούτης, Κατερίνα Κούβελα, Ραφαέλα Σαραντάκη, Σωτηρία Δημοπούλου, Μάριος Κουτελιάρης, Αννα Βαλαμβάνη, Ηλέκτρα Αποστολοπούλου και Αναστάσης, Παναγιωτόπουλος. Τους αθλητές θα συνοδέψουν ο πρόεδρος και υπεύθυνος τμημάτων του συλλόγου Γιώργος Παναγιωτόπουλος και η αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Tάε κβον ντο, Αναστασία Φωτάκη.
Το κοουτσάρισμα των αθλητών θα έχει η παγκόσμια πρωταθλήτρια του συλλόγου Νίκη Αθανασοπούλου.