Σάββατο, 11 Δεκέμβριος 2021 14:47

ΣΕΓΑΣ: Ανοδο 40 θέσεων για τον Γ.Σ. Ακρίτα 2016

Γράφτηκε από τον
ΣΕΓΑΣ: Ανοδο 40 θέσεων για τον Γ.Σ. Ακρίτα 2016

Σαράντα θέσεις ανέβηκε ο Γ.Σ. Ακρίτας 2016 στην ετήσια αξιολόγηση των αθλητικών σωματείων στίβου του ΣΕΓΑΣ.

Με ανακοίνωση του ο καλαματιανός σύλλογος σημειώνει ότι θα επιδιώξει να συνεχίσει αυτή την ανοδική πορεία. Αναλυτικά η ανακοίνωση: “ Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ακρίτας 2016 είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει ότι η ετήσια αξιολόγηση 2021 των αθλητικών σωματείων στίβου ΣΕΓΑΣ, βρίσκει τον Ακρίτα με 40 θέσεις άνοδο σε σχέση με το 2020. Η εντυπωσιακή βελτίωση αυτή αποτελεί έμπρακτη απόδειξη των προσπαθειών που κάνει ο Ακρίτας για συνεχή ανάπτυξη του αγωνιστικού και προπονητικού επιπέδου των παιδιών της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας.
Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου 1ος σύλλογος είναι ο ΓΑΣ Σκάλας και 2ος σύλλογος είναι ο Ποσειδών Λουτρακίου, από μικρές σε πληθυσμό πόλεις, γεγονός που δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στην επιτυχία τους.
Τα συγχαρητήριά μας από τον Ακρίτα. Ευελπιστούμε σε λίγο χρονικό διάστημα να βρισκόμαστε στην θέση τους, όπως αρμόζει στην πόλη της Καλαμάτας. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε και το 2022 την προσπάθεια, γιατί πλέον στις μέρες μας, η ανάγκη για άθληση των παιδιών είναι πιο σημαντική, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη στην υγεία και στην ψυχολογική διάθεση. Παροτρύνουμε τους γονείς να συνεχίσουν να στηρίζουν την επιλογή της τακτικής άθλησης των παιδιών, δίνοντας προτεραιότητα στον στίβο, που είναι η πλέον ασφαλής και συνάμα επωφελής σωματική δραστηριότητα”.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ