Σάββατο, 11 Δεκέμβριος 2021 14:17

ΠΑΜΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: Με 15 αθλητές στο Πανελλήνιο Κύπελλο καράτε

Γράφτηκε από τον

Με 15 αθλητές και αθλήτριες θα συμμετάσχει ο Παμμεσσηνιακός Αθλητικός Σύλλογος στο Πανελλήνιο Κύπελλο εγχρώμων και μαύρων ζωνών Karate Open Series, που θα διεξαχθεί σήμερα και αύριο στο Κλειστό Γυμναστήριο Περιστερίου «Γ. Στεφανόπουλος», (Ολυμπιακό κέντρο Πυγμαχίας), υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε.

Προπονητές των αγώνων θα είναι οι Ιωάννης και Ευάγγελος Μπούρας. Αναλυτικά οι 15 αθλητές και οι αθλήτριες που θα λάβουν μέρος είναι οι εξής:
Ο Αναστάσιος Χασανάκος στα -67 κιλά. στους άνδρες, ο Ιωάννης Μπάλλας στα +70 κιλά. στους έφηβους, ο Άγγελος Μπάλλας στα +52 κιλά. στην κατηγορία των παίδων του 2009, ο Παναγιώτης Δημητρόπουλος στα +52 κιλά στην κατηγορία των παίδων του 2009, ο Δημήτρης Καλογερόπουλος στα +55 κιλά. στους παίδες του 2008, ο Δημήτρης Σμυρνιός στα -40 κιλά. στην κατηγορία των παίδων του 2008, ο Ηλίας Ηλιόπουλος στα +50 κιλά. στην κατηγορία των παίδων του 2010, ο Νικήτας Δημόπουλος στα +40 κιλά. στους παίδες του 2012, ο Ιωάννης Τσερπές στα -35Kg. στην κατηγορία των παίδων του 2012.
Οι παραπάνω αθλητές θα πάρουν μέρος τόσο στο αγωνιστικό μέρος του Κούμιτε, όσο και στο τεχνικό αγώνισμα του Κάτα.
Οι παίδες που θα πάρουν μέρος μόνο στη διαδικασία του Κάτα είναι οι ακόλουθοι: ο Γεώργιος Γεωργακόπουλος και ο Αντώνιος Πατσαρίνος, ενώ στις κορασίδες θα λάβουν μέρος οι εξής αθλήτριες:
Η Δημητρία Μιχοπούλου στα -45 κιλά. στις κορασίδες του 2008, η Μάρα Μιχοπούλου στα -50 κιλά στις κορασίδες του 2008 και η Νεφέλη Ζαχαροπούλου στα -36 κιλά στις κορασίδες του 2010. Οι παραπάνω αθλήτριες θα διαγωνισθούν και στο αγώνισμα του Κάτα και του Κούμιτε.
Μόνο στα Κάτα κορασίδων θα πάρει μέρος η Μαριλένα Γεωργακοπούλου.
Οι προπονητές Ευάγγελος και Ιωάννης Μπούρας δήλωσαν άκρως ικανοποιημένοι για την προετοιμασία των αθλητών αλλά και την αγωνιστική διάθεση που έχουν επιδείξει οι Καρατέκα του Παμμεσσηνιακού Α.Σ. στις προπονήσεις.
Το σημαντικότερο όμως όλων, όπως τόνισαν, είναι να επιστρέψουν οι αθλητές στους αγωνιστικούς χώρους και να αποκτήσουν και πάλι το κίνητρο για διαρκή εξέλιξη, ενώ κλείνοντας, είναι πεπεισμένοι πως για ακόμη μια φορά θα είναι νικητές στο ήθος, στο ευ αγωνίζεσθαι και στη μαχητικότητα.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ