Πέμπτη, 16 Δεκέμβριος 2021 18:20

ΠΟΛΟ – ΑΡΓΗΣ: Με επιτυχία το χριστουγεννιάτικο τουρνουά

Γράφτηκε από τον

Το 1ο χριστουγεννιάτικο τουρνουά πόλο (Κ 13) διοργάνωσε με επιτυχία η Π.Α.Ε. Αργης Καλαμάτας στις 4 και 5 Δεκεμβρίου.

Με σύνθημα “Οχι στη βία, ναι στον αθλητισμό” , τέσσερις ομάδες έδωσαν στο κολυμβητήριο της Καλαμάτας αγώνες υδατοσφαίρισης ενόψει των υποχρεώσεων τους, τον Απρίλιο.

Εκτός από τον διοργανωτή, συμμετείχαν ακόμα η Ν.Ε. Πατρών, ο Ν.Ο. Πατρών και ο Ν.Ο. Αργοστολίου.
Για την ιστορία, την πρώτη θέση κατέλαβε ο Ν.Ο. Αργοστολίου, τη δεύτερη ο Αργης Καλαμάτας, την τρίτη η Ν.Ε. Πατρών και την τέταρτη ο Ν.Ο. Πατρών, που αγωνίστηκε με την ομάδα προ – μίνι (Κ11).
Να σημειωθεί ότι παράλληλα με τους αγώνες μίνι παίδων που γίνονταν στο κεντρικό τερέν, είχε στηθεί ειδικός χώρος, όπου δόθηκε η δυνατότητα σε δεκάδες παιδιά να γνωρίσουν και να παίξουν τα πρώτα τους παιχνίδια, με ιδιαίτερο κέφι και χαρά. Ηταν ένα Σαββατοκύριακο που το Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης, έζησε μοναδικές στιγμές, με τη συμμετοχή πάνω από 100 παιδιών όλων των ομάδων ηλικίας από 6 ετών , να δίνουν τις πρώτες τους «μάχες» στο άθλημα της υδατοσφαίρισης.
Στο τέλος της διοργάνωσης βραβεύτηκαν οι ομάδες με κύπελλα και όλοι οι συμμετέχοντες με μετάλλια.
Να σημειωθεί ότι στους αγώνες τηρήθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο. Το τουρνουά συνδιοργάνωσε ο Αργης με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τελούσε υπό την επίσημη έγκριση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.) και είχε την παράλληλη στήριξη του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (Σ.Ε.Δ.Υ.).