Τετάρτη, 29 Δεκέμβριος 2021 14:58

ΠΑΜΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: 22 μετάλλια στο Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε

Γράφτηκε από τον

 

Διψήφιο αριθμό μεταλλίων κατέκτησε ο Παμμεσσηνιακός Α.Σ. Καράτε, στο Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών.

Ο μεσσηνιακός σύλλογος πήρε 8 χρυσά, 7 ασημένια και 7 χάλκινα μετάλλια, συμμετέχοντας με 14 αθλητές και αθλήτριες, στους αγώνες που φιλοξενήθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Περιστερίου ¨Γ. Στεφανόπουλος¨ στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας.
Στους αγώνες έλαβαν μέρος 108 σύλλογοι και 1.400 αθλητές και αθλήτριες, σ’ ένα άκρως εντυπωσιακό διήμερο για το Ολυμπιακό άθλημα του Καράτε.
Η εν λόγω διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ).
Ο Παμμεσσηνιακός Α.Σ. Καράτε απέδειξε για μια ακόμη φορά πως η δουλειά που γίνεται στο σύλλογο είναι με απόλυτη γνώση στο άθλημα και με στόχο την καλύτερη δυνατή παρουσία των αθλητών του σε κάθε διοργάνωση.
Οι αθλητές που ανέβηκαν στο βάθρο και εντυπωσίασαν με την υψηλή τους τεχνική κατάρτιση είναι οι : Γιώργος Γεωργακόπουλος, 3η θέση στα κάτα, Μαριλένα Γεωργακοπούλου, 2η θέση στα κάτα, Παναγιώτης Δημητρόπουλος, 2η θέση στα κάτα και 2η θέση στο κούμιτε, Νικήτας Δημόπουλος, 3η θέση στα κάτα και 1η θέση στο κούμιτε, Νεφέλη Ζαχαροπούλου, 1η θέση στα κάτα και 2η θέση στο κούμιτε, Ηλίας Ηλιόπουλος, 1η θέση στα κάτα και 3η θέση στο κούμιτε, Δημήτρης Καλογερόπουλος, 1η θέση στα κάτα και 2η θέση στο κούμιτε, Δημητρία Μιχοπούλου, 3η θέση στα κάτα και 1η θέση στο κούμιτε, Μάρα Μιχοπούλου, 1η θέση στα κάτα και 3η θέση στο κούμιτε, Αγγελος Μπάλλας, 2η θέση στα κάτα και 1η θέση στο κούμιτε, Αντώνης Πατσαρίνος, 1η θέση στα κάτα, Δημήτρης Σμυρνιός, 2η θέση στο κούμιτε, Ιωάννης Τσερπές, 3η θέση στα κάτα και 3η θέση στο κούμιτε.

Δηλώσεις Γιουρτούμα και
Γιάννη και Ευάγγελου Μπούρα

Ο πρόεδρος του Παμμεσσηνιακού Αθλητικού Συλλόγου Αντώνης Γιουρτούμας δήλωσε τα ακόλουθα: «Για τις επιτυχίες που μας χάρισαν και πάλι οι αθλητές μας, θέλω να συγχαρώ τους εκπαιδευτές μας, Γιάννη και Ευάγγελο Ευθυμίου Μπούρα, που παρέχουν την κατάλληλη τεχνογνωσία στους αθλητές μας και διαμορφώνουν το ιδανικό προπονητικό περιβάλλον για να φέρουμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο άμεσο μέλλον. Τον πρωτεργάτη όλου αυτού του οικοδομήματος κ. Ευθύμιο Μπούρα που αγόγγυστα προσφέρει τις υπηρεσίες του 45 ολόκληρα χρόνια. Επίσης θέλω να απονείμω τα εύσημα σε όλους τους αθλητές που αγωνίσθηκαν με σθένος και προσήλωση στις οδηγίες των προπονητών μας, αλλά και στους γονείς αυτών των παιδιών που είναι άξιοι συμπαραστάτες στις προσπάθειες μας». Οι εκπαιδευτές Ευάγγελος και Γιάννης Μπούρας επισήμαναν τα εξής : « Μετά από μια περίοδο έντονης προσπάθειας μέσα από την προετοιμασία για τους αγώνες κατορθώσαμε να δείξουμε πως βρισκόμαστε μέσα στους πρώτους συλλόγους του Ελληνικού Καράτε . Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους αθλητές και τους γονείς για την υποστήριξη και το ζήλο που έδειξαν και επιδεικνύουν διαρκώς για το άθλημα και το σύλλογο μας, καθώς το αποτέλεσμα που ήρθε αποτελεί προϊόν ομαδικής προσπάθειας».