Πέμπτη, 13 Ιανουάριος 2022 19:15

ΣΤΙΒΟΣ: 17 Μεσσήνιοι στη λίστα επίλεκτων του ΣΕΓΑΣ

Γράφτηκε από τον

 

Δεκαεπτά αθλητές και αθλήτριες από τη Μεσσηνία, περιλαμβάνονται στα κλιμάκια της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου.

Στην λίστα είναι αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιακών κατηγοριών, που βρίσκονται στο προσκήνιο και αποτελούν την βασική προτεραιότητα της Ομοσπονδίας.
Συγκεκριμένα, από τη Μεσσηνία έχουν επιλεγεί οι: Μαριλένα Φεράι, Ηλιάνα Τασσιοπούλου, Γιώργος Ρηγόπουλος, Μάριος Παπαγιαννόπουλος, Βασιλική Κουλιέρη, Λάζαρος Μάτσης, Λάμπρος Μπακούρος Παύλος Νικολής Αγγελική Κλείδωνα, Γεωργία Κλείδωνα, Κατερίνα Φουσέκη, Γεωργία Ποντίκη, Μανώλης Παπαδημητρίου, που αγωνίζονται με τα χρώματα του Μεσσηνιακού και οι Σταύρος Μπάκας, Αντριάνα Μπουλλάρι, Ιωάννα Μωκάκου και Σταυρούλα Γεωργούση του Γ.Σ. Ακρίτας 2016.
Τα κλιμάκια αθλητών και αθλητριών ανά ΕΑΣ, θα αποτελέσουν τη νέα δεξαμενή στην οποία θα στρέψει την προσοχή του ο ΣΕΓΑΣ, προκειμένου να υπάρξει παρακολούθηση της αγωνιστικής εξέλιξης των νεαρών αθλητών και αθλητριών, από τα πρώτα τους βήματα στον αθλητισμό. Η ομάδα θα είναι ανοιχτή για όλους τους εξελίξιμους αθλητές – αθλήτριες, καθώς θα γίνεται επικαιροποίηση συνεχώς, ανάλογα με την αγωνιστική πορεία των νέων αθλητών – αθλητριών, αλλά και μετά από προτάσεις των σωματειακών προπονητών.
Η συνεργασία σωματειακών προπονητών, τεχνικών συμβούλων, αλλά και των τεχνικών ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ θα αποτελέσει τον οδηγό της ανάπτυξης αθλητών και αθλητριών σε όλη την περιφέρεια. Στόχος της Ομοσπονδίας δεν είναι μόνο να μην χαθεί κανένας εξελίξιμος αθλητής και αθλήτρια, αλλά μέσα από αυτή τη διαδικασία να υπάρξει βελτίωση και των σωματειακών τεχνικών.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ