Παρασκευή, 04 Φεβρουάριος 2022 14:38

Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Πέντε μετάλλια στο πανελλήνιο Κύπελλο

Γράφτηκε από τον

Με 13 αθλητές και αθλήτριες συμμετείχε ο Α.Σ. Τάε Κβον Ντο Κυπαρισσίας, στο πανελλήνιο Κύπελλο τάε κβον ντο “Γ. Βόλαρης”, που έγινε από 28 έως 30 Ιανουαρίου στη Χαλκίδα.

Ο μεσσηνιακός σύλλογος, μπήκε με το... δεξί στο 2022, κατακτώντας πέντε μετάλλια, παρότι οι περισσότεροι αθλητές του αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε επίσημες διοργανώσεις της ΕΛΟΤ. Παρ’ όλα αυτά κατάφεραν να σταθούν επάξια στις απαιτήσεις της διοργάνωσης δείχνοντας ότι έχουν βάλει γερές βάσεις ώστε στο μέλλον να πρωτοστατήσουν στις κατηγορίες τους. Οι αθλητές που συμμετείχαν και οι θέσεις που κατέκτησαν έχουν ως εξής:
Χαράλαμπος Γκόρος, 1η θέση.
Μαρίνα Ρούφου, 1η θέση
Κώστας Αλεξόπουλος, 2η θέση
Αδάμ Κωνσταντόπουλος Αδαμ, 3η θέση.
Κώστας Γεωργιόπουλος, 3η θέση.
Την 5η θέση κατέλαβαν οι: Ιωάννα Ανδρουτσή, Κωνσταντίνα Μητροπούλου, Παρασκευή Γιαννακοπούλου, Χαράλαμπος Μπινιώρης και Ευθυμία Γκούνη.
Πολύ καλή εμφάνιση, που άφησε υποσχέσεις έκαναν η Πέτρινα Μπαρτζελιώτη, Αρισάνια Κίτσου και Αναστάσιος Αλεξόπουλος.
Ο προπονητής του συλλόγου Παναγιώτης Αλεξοπουλος, δήλωσε αρκετά ικανοποιημένος από την εμφάνιση όλων των αθλητών και ιδιαίτερα από αυτούς που εμφανίστηκαν πρώτη φορά σε επίσημη διοργάνωση. “Αν αναλογιστούμε το μικρό χρονικό διάστημα προετοιμασίας τους κάτω από όλες αυτές τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν αυτή την περίοδο, πραγματικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές και στους γονείς τους, που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια. Το μέλλον τους σίγουρα διαγράφεται λαμπρό”, κατέληξε ενώ η διοίκηση συνεχάρη τα παιδιά για την προσπάθεια και δεσμεύτηκε, ότι θα είναι δίπλα τους.