Τετάρτη, 20 Απρίλιος 2022 12:15

ΣΤΙΒΟΣ: Στο Στάδιο η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα για το καμπ αλμάτων (βίντεο)

Γράφτηκε από τον

Στην Καλαμάτα βρέθηκε χθες η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, με αφορμή το καμπ αλμάτων που διοργανώνει στο Δημοτικό Στάδιο η ομοσπονδία.

Μαζί της ήταν και η ειδική γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Παρασκευή Παχατουρίδου. Η κ. Σακοράφα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον κορυφαίο προπονητή Γιώργο Πομάσκι που εδώ και δέκα ημέρες βρίσκεται στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα για προετοιμασία με πολλούς αθλητές του στίβου, ένας εκ των οποίων και ο Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου.
Στο Στάδιο την υποδέχθηκαν ο αντιδήμαρχος Καλαμάτας Γιώργος Φάβας, ο πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα Τάκης Βασιλόπουλος, μιλώντας με κολακευτικά λόγια γι’ αυτήν, και ο αρχιπροπονητής του Μεσσηνιακού Δημήτρης Πουλόπουλος.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και παλιά πρωταθλήτρια στον ακοντισμό θυμήθηκε τις εποχές που ερχόταν για αγώνες στην Καλαμάτα και μίλησε με κολακευτικά λόγια για την βελτίωση των εγκαταστάσεων στο Στάδιο και για την βοήθεια που προσφέρει ο δήμος Καλαμάτας.

Μίλησε για προετοιμασία υψηλού επιπέδου, τονίζοντας πως τα νέα παιδιά εμπνέονται να κάνουν προπόνηση μαζί με αθλητές όπως ο Μίλτος Τεντόγλου.
Η κ. Σακοράφα αναφέρθηκε και στο διεθνές μίτινγκ στίβου “Παπαφλέσσεια”, που φέτος θα είναι αναβαθμισμένα και ζήτησε την περαιτέρω στήριξη της Πολιτείας στον κλασικό αθλητισμό.
Από την μεριά του ο κ. Πομάσκι επισήμανε την πρόοδο των αθλητών, όπως την βλέπει στη διοργάνωση του καμπ αλμάτων και έκανε γνωστό πως ίσως πραγματοποιηθεί και Χειμερινό καμπ, αν υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου.