Σάββατο, 28 Μαϊος 2022 09:16

ΠΟΛΟ: Πρεμιέρα με Πύρρο Ιωαννίνων ο Αργης

Γράφτηκε από τον
ΠΟΛΟ: Πρεμιέρα με Πύρρο Ιωαννίνων ο Αργης

Στη μάχη του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής ανδρών, ρίχνεται σήμερα η ανδρική ομάδα πόλο του Αργη Καλαμάτας, καθώς ξεκινά ο πρώτος γύρος της πρώτης φάσης στη Β’ εθνική που διεξάγεται μάλιστα στο κολυμβητήριο της Καλαμάτας.

Η μεσσηνιακή πρωτεύουσα φιλοξενεί από χθες και την β’ φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος μίνι παίδων, στην οποία επίσης μετέχει ο Αργης με την ομάδα Κ 13.
Τα δύο πρωταθλήματα υδατοσφαίρισης συνδιοργανώνουν ο Αργης με την Περιφέρεια Πελοποννήσου,, ενώ τελούν υπό την επίσημη έγκριση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.) και υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.
Η ανδρική ομάδα του Αργη θα αντιμετωπίσει Ν.Ο. Ναυπλίου, Πύρρο Ιωαννίνων και Επειό, με πρώτο αντίπαλο την ομάδα των Ιωαννίνων, σήμερα στις 8.30 μ.μ. Νωρίτερα στις 7 μ.μ. θα παίξουν Επειός – Ν.Ο. Ναυπλίου.
Την Κυριακή θα γίνουν οι υπόλοιπες δύο αγωνιστικές,. Για την 2η αγωνιστική θα παίξουν Επειός – Πύρρος Ιωαννίνων (11.30 π.μ.) και Ν.Ο. Ναυπλίου – Αργης Καλαμάτας (12.45 μ.μ.) και για την τρίτη αγωνιστική Πύρρος Ιωαννίνων – Ν.Ο. Ναυπλίου (5.30 μ.μ.) και Αργης Καλαμάτας – Επειός (6.45 μ.μ.)
Για το πρωτάθλημα μίνι παίδων επρόκειτο να αναμετρηθούν χθες το βράδυ ο Ν.Ο. Πατρών με τον Ν.Ο. Ναυπλίου και η Ν.Ε. Πατρών με τον Αργη Καλαμάτας.
Σήμερα θα γίνουν τα ματς Αργης Καλαμάτας – Ν.Ο. Πατρών (9 π.μ.), Ν.Ο. Αργοστολίου – Ν.Ε. Πατρών (10.30 π.μ) για τη 2η αγωνιστική και για την τρίτη αγωνιστική Ν.Ο. Ναυπλίου – Αργης Καλαμάτας (4 μ.μ.), Ν.Ο. Πατρών – Ν.Ο. Αργοστολίου (5.30 μ.μ.).
Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή με τη διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής, που θα γίνει το πρωί και της 5ης το απόγευμα.
Συγκεκριμένα, θα παίξουν Ν.Ο. Αργοστολίου – Ν.Ο. Ναυπλίου (9 π.μ.), Ν.Ε. Πατρών – Ν.Ο. Πατρών (10.15 π.μ.), Αργης Καλαμάτας – Ν.Ο. Αργοστολίου (3 μ.μ.) και Ν.Ο. Ναυπλίου – Ν.Ε. Πατρών (4.15 μ.μ.)