Σάββατο, 04 Ιούνιος 2022 16:01

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Ετρεξε με πολυπληθή ομάδα στον αγώνα προς τιμήν του Παναγιώτη Δούση

Γράφτηκε από τον

Με πολυπληθή ομάδα συμμετείχε ο Σύλλογος Αθλουμένων Μεσσήνης στον αγώνα δρόμου που έγινε την περασμένη Κυριακή, προς τιμή του δρομέα Παναγιώτη Δούση.

Ο 90χρονος πρωταθλητής εδώ και δύο χρόνια, συμμετέχει ανελλιπώς σε όλες τις τις δραστηριότητες του Σ Α.Μ. και έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων με τον χαρακτήρα του και την ενέργεια εφήβου, που τον διακατέχει. Ετσι ο σύλλογος δεν θα μπορούσε να μη δώσει το “παρών” στον αγώνα 5700 μέτρων (τρεις στροφές των 1900μ γύρω από το χωριό, ενώ έγινε και παιδικός αγώνας 1.000 μέτρων για παιδιά) που διοργάνωσαν φορείς της Σπερχογείας με τον Σ.Δ.Υ Μεσσηνιας και τον Δήμο Καλαμάτας. Η Δήμητρα Κολαμπά κατέλαβε μάλιστα τη δεύτερη θέση στις γυναίκες και η Βασιλική Κουσουλάκου την τρίτη θέση.

Στους άνδρες διακρίθηκαν ο Γιώργος Ψαλλιδας και ο Σπύρος Φωτάκης, καταλαμβάνοντας την 4η και 7η θέση, αντίστοιχα. Επιπλέον συμμετείχαν και κατάφεραν να ολοκληρώσουν επιτυχώς τον αγώνα οι: Βασιλαδιώτη Ευγενία, Παπαχρήστου Ευάγγελος, Μουρίκη Μάρθα, Τσούση Σόνια, Λουκάκος Κωνσταντίνος, Θωμοπούλου Γιούλα, Χαρλέπα Ελένη, Lallemand Greddy, Toniolo Mario, Schalenbourg Myriam, Magamootoo Christelle, Γεωργακοπούλου Σταυρούλα, Παναγοπούλου Λαμπρινή, Αναγνωστοπούλου Αντωνία, Παπαχρήστου Άννα, Ρισβάνη Κατερίνα Κατσίιποδα Ελένη, Φωτεινοπούλου Πόπη, Γρίτη Μαρία, Αργύρη Ολυμπία, Γαλιατσάτου Άννα, Αργυροπούλου Αναστασία, Δουρούμης Κωνσταντίνος, Καραμπάγια Χρύσα, Καρύγιαννη Αντωνία, Ρούτσης Αργύρης, Διαμαντοπούλου Γεωργία, Δουρούμη Αγγελική.