Παρασκευή, 10 Ιούνιος 2022 19:02

Η “καρδιά” του Μπιτς Βόλεϊ χτυπάει στη Θεσσαλονίκη

Γράφτηκε από τον
Η “καρδιά” του Μπιτς Βόλεϊ χτυπάει στη Θεσσαλονίκη

Από το Σύνταγμα στην Πλατεία Αριστοτέλους θα μεταφερθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί από 16 έως 19 Ιουνίου.

Το δεύτερο τουρνουά MASTERS του Πανελληνίου πρωταθλήματος θα γίνει το διάστημα 16-19 Ιουνίου στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου θα στηθούν για πρώτη φορά δύο εγκαταστάσεις για τις ανάγκες της διοργάνωσης.

Είναι η 9η χρονιά που το κέντρο της Θεσσαλονίκης θα φιλοξενήσει τη μεγάλη φιέστα του ελληνικού μπιτς βόλεϊ αλλά και τις παράλληλες αγωνιστικές και εορταστικές δράσεις για τους αθλητές, τις αθλήτριες και το φίλαθλο κοινό. Δίπλα στον Λευκό Πύργο έγιναν τα τουρνουά του 1999, του 2000, του 2001, του 2002, του 2003 ενώ το 2012, το 2018 και το 2019 οι αγώνες έγιναν στην πλατεία Αριστοτέλους.

Τα δύο ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα που θα στηθούν θα είναι με όλες τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές, η αγωνιστική άμμος θα τοποθετηθεί στο πλακόστρωτο της πλατείας Αριστοτέλους, ενώ θα κατασκευαστούν εξέδρες με χώρους για τους θεατές, τους επισήμους και για τους δημοσιογράφους. Την ευθύνη της διοργάνωσης θα έχει η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης και τον σύλλογο ΑΕΝ Αγ. Τριάδος, όπου αναμένεται να συμμετέχουν οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες της άμμου με θέα τον Θερμαϊκό για τον δεύτερο τίτλο της χρονιάς.

Πηγή: ertsports.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ