Κυριακή, 19 Ιούνιος 2022 10:32

ΣΚΑΚΙ - ΝΟΚ: Σήμερα το 11ο τουρνουά ράπιντ

Γράφτηκε από τον

Το 11ο τουρνουά ράπιντ «Super Markets Μουργή», θα διεξαχθεί σήμερα Κυριακή στις 5:30 μ.μ. στην αίθουσα της Σκακιστικής Ακαδημίας του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί με ελβετικό σύστημα πέντε (5) γύρων και χρόνο σκέψης 10’ συν 5’’ με τους κανόνες της FIDE.
Οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του Σαράντου Μουργή, που ήταν υποστηρικτής όλων των προσπαθειών του τμήματος και οι υπεύθυνοι του σκακιστικού τμήματος του ΝΟΚ εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους , αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Super Markets Μουργή για την συνεχή υποστήριξή τους.
Στο τουρνουά μπορούν να συμμετέχουν προχωρημένοι σκακιστές που έχουν αθλητικό δελτίο. Θα δοθούν έπαθλα στους τρεις πρώτους της γενικής κατάταξης και στην πρώτη γυναίκα. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6972701590, κ. Τσεκούρα Θοδωρή ή να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.nokchess.gr..
Τέλος να σημειωθεί ότι την Κυριακή 26 Ιουνίου θα ακολουθήσει αποχαιρετιστήριο τουρνουά αρχαρίων – μέσων, ενώ τον Ιούλιο θα πραγματοποιηθούν σκακιστικά σεμινάρια που θα απευθύνονται σε αρχάριους, μέσους και προχωρημένους.
Σε όλα τα τουρνουά, καθώς και στα σεμινάρια θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο όπως ορίζεται από την Γ.Γ.Α.