Δευτέρα, 20 Ιούνιος 2022 11:43

ΠΑΜΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Α.Σ.ΚΑΡΑΤΕ: 48 μετάλλια στο πανελλήνιο κύπελλο!

Γράφτηκε από τον

Με 48 μετάλλια επέστρεψε ο Παμμεσσηνιακός Αθλητικός Σύλλογος Καράτε από το Μοσχάτο, εκεί όπου διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 11-12 Ιουνίου το Πανελλήνιο Κύπελλο Shito Ryu Karate Union Cup.

Μια διοργάνωση στην οποία συμμετείχαν πάνω από 800 αθλητές από 50 συλλόγους. 
Ο Παμμεσσηνιακός έλαβε μέρος στους αγώνες με 36 αθλητές και αθλήτριες, που κατέκτησαν 10 χρυσά, 19 αργυρά και 19 χάλκινα μετάλλια.  Προπονητές  ήταν οι  Ιωάννης και Ευάγγελος Ευθυμίου Μπούρας, ενώ την αποστολή συνόδευσε ο πρόεδρος του Παμμεσσηνιακού,  Αντώνιης Γιουρτούμας, καθώς και πλήθος κόσμου από συγγενείς και φίλους των αθλητών και του αθλήματος του Καράτε. Οι αγώνες  διεξήχθησαν  στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοσχάτου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε.
Στην κατηγορία παίδων και ανδρών οι αθλητές που κατέκτησαν μετάλλιο στο τεχνικό αγώνισμα του κάτα, είναι οι εξής:    
Χρυσό: Γεωργιλέας Γιώργος, Δρακόπουλος Κώστας, Δημόπουλος Δημήτρης, Πατσαρίνος Αντώνης. 
Ασημένιο: Νινιός Βασίλης, Παρασκευόπουλος Γιάννης, Τσερπές Γιάννης, Μπούχαλης Κώστας, Ξυπόλιτος Νίκος και Καλτσίδης Γιώργος
Χάλκινο: Γεωργιλέας Τάσος, Γιαννακόπουλος Παναγιώτης, Καρύδης Παναγιώτης, Κωνσταντόπουλος Σταύρος,  Τσιούτσιας Γιώργος,  Δημόπουλος Νικήτας,  Δημητρακόπουλος Νίκος, Γεωργακόπουλος Γιώργος και Ζαχαρόπουλος Γιώργος   
Οι κορασίδες και οι γυναίκες που κατέκτησαν μετάλλιο στο τεχνικό αγώνισμα του Κάτα,είναι οι ακόλουθες:
Χρυσό: Ζαχαροπούλου Νεφέλη και Χανδρινού Νικολέττα.
Ασημένιο: Γεωργακοπούλου Μαριλένα,  Διονυσοπούλου Αρχοντία,  Ζαχαροπούλου Φαίδρα, Πεφάνη Μαντώ, Τσίχλη Νεκταρία, Παναγέα Σταυρούλα, Κωνσταντοπούλου Κωνσταντίνα, Τσίχλη Κατερίνα, Συρίγου Μαρία και Φωτεινοπούλου Δέσποινα. 
Χάλκινο:  Αλεξοπούλου Δήμητρα,  Βασιλοπούλου Ιωάννα, Κουράφα Ρεβέκκα, Καλογεροπούλου Στέλλα και Σπυροπούλου Μαρία.
Οι παίδες  και οι κορασίδες που κατέκτησαν μετάλλιο στο αγωνιστικό μέρος του κούμιτε, είναι οι ακόλουθοι:   
Χρυσό: Κωνσταντοπούλου Κωνσταντίνα,  Δημόπουλος Νικήτας,  Πατσαρίνος Αντώνης και Χανδρινού Νικολέττα.
Ασημένιο: Ζαχαροπούλου Νεφέλη, Γεωργιλέας Γιώργος και Τσερπές Γιάννης.
Χάλκινο:  Γεωργακοπούλου Μαριλένα, Γεωργιλέας Τάσος, Μπούχαλης Κώστας, Γεωργακόπουλος Γιώργος και Καλτσίδης Γιώργος. Οι προπονητές των αγώνων Ευάγγελος και Ιωάννης Ευθυμίου Μπούρας δήλωσαν άκρως ικανοποιημένοι για τα αποτελέσματα των Μεσσήνιων καρατέκα και τόνισαν πως "Αν αναλογιστούμε ότι οι περισσότεροι αθλητές πήραν μέρος  για πρώτη φορά σε αγώνες, τότε το μέλλον είναι μπροστά τους. Η νέα φουρνιά του Παμμεσσηνιακού δείχνει έτοιμη να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και συγκινήσεις στο άμεσο μέλλον.Το σημαντικότερο όμως όλων, όπως τόνισαν, είναι πως οι νέοι αθλητές και αθλήτριες  βγήκαν νικητές στο ήθος και στο ευ αγωνίζεσθε. Αξίες που πρεσβεύει ο Παμμεσσηνιακός Α.Σ. 45 χρόνια τώρα και έπεται συνέχεια, με τη βοήθεια του Θεού".