Τετάρτη, 22 Ιούνιος 2022 18:00

Στίβος: Το Σαββατοκύριακο στο Καυτανζόγλειο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον
Στίβος: Το Σαββατοκύριακο στο Καυτανζόγλειο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Με την παρουσία φημισμένων αθλητών θα διεξαχθεί στις 25 και 26 Ιουνίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου. Η διοργάνωση επιστρέφει στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Η πόλη της Θεσσαλονίκης θα φιλοξενήσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (25 και 26 Ιουνίου) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών και Ανδρών/Γυναικών Κ23 στο Καυτανζόγλειο.

Η κορυφαία εγχώρια διοργάνωση επιστρέφει στην πόλη της Θεσσαλονίκης μετά από πολλά χρόνια και αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον των φίλων του στίβου.

Το επιβλητικό στάδιο, στο οποίο διαχρονικά έχουν γίνει σπουδαίες διοργανώσεις διεθνούς επιπέδου (Μπρούνο Ζάουλι, τελικός Γκραν Πρι κ.α) αναμένεται να γεμίσει από φίλους του στίβου, που θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά κορυφαία ονόματα του ελληνικού στίβου.

Μεταξύ αυτών και η Νικόλ Κυριακοπούλου, που επιστρέφει στην πόλη ως η τελευταία νικήτρια στο επι κοντώ στη διοργάνωση του 2009. Η έμπειρη αθλήτρια θα είναι στο στάδιο όπου το 2009 ξεπέρασε τα 4,40 μ., ένα μόλις χρόνο από την πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς του Τόκιο το 2008.

Επίσης, ο Εμμανουήλ Καραλής θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του μπροστά στο κοινό της Θεσσαλονίκης. Ο τέταρτος στο επί κοντώ, στους Ολυμπιακούς του Τόκιο θα είναι σίγουρα ένας από τα κεντρικά πρόσωπα.

Πηγή: sport24.gr