Πέμπτη, 23 Ιούνιος 2022 18:37

Α.Σ. ΤΖΟΥΝΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Τέσσερα μετάλλια στο διασυλλογικό πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον

Με τέσσερις αθλητές συμμετείχε ο Αθλητικός Σύλλογος Τζούντο Καλαμάτας, στο διασυλλογικό πρωτάθλημα “JUDO Ne-Waza”, που έγινε την περασμένη Κυριακή στα Σπάτα και το εντυπωσιακό είναι ότι όλοι ανέβηκαν στο βάθρο!

Ο απολογισμός ήταν δύο χρυσά, ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο.
Συγκεκριμένα, ο Σέργιος Θεοδωρακόπουλος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία 42 κιλών παίδων Α’. Ο Παναγιώτης Σπηλιώτης, πήρε επίσης το χρυσό στην κατηγορία 60 κιλών παίδων Β’. Ο Γιάννης Σαχλάς κατέκτησε αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία 50 κιλών παίδων Β’ και ο Στέφανος Μητσέας, χάλκινο μετάλλιο στα +60 κιλά παίδων Β’.
Ο προπονητής του συλλόγου Παναγιώτης Μαρκάκης αναφερόμενος στις παραπάνω επιτυχίες είπε μεταξύ άλλων: “Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας για όλη την αθλητική σεζόν. Μια σεζόν γεμάτη επιτυχίες. Μια σεζόν που ο Αθλητικός Σύλλογος Τζούντο Καλαμάτας, βγήκε 4ος σύλλογος στην Ελλάδα και σε όλους τους αγώνες ήμασταν στην πρώτη 10αδα ανάμεσα σε 80 συλλόγους. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, με αποτέλεσμα να ανέβουν όλοι στο βάθρο των νικητών και τέσσερις από αυτούς να είναι μέλη της Εθνικής ομάδας Τζούντο. Βάζουμε μικρούς στόχους και προσπαθούμε μέσα απ την προπόνηση και την καλή διάθεση να τους πραγματοποιούμε .Τα έχουμε καταφέρει και ευχαριστώ όλους που βοηθούν στο έργο μας (αθλητές, γονείς , φίλοι). Σκοπός του Τζούντο Καλαμάτας είναι τα παιδιά μας να γίνουν καλοί άνθρωποι, καλοί αθλητές, καλοί πρωταθλητές και να προσφέρουν στην κοινωνία”. Να σημειωθεί ότι οι προπονήσεις θα συνεχιστούν για την αγωνιστική ομάδα, ενόψει του Βαλκανικού πρωταθλήματος που θα γίνει τέλος Σεπτεμβρίου στην Ρουμανία.
Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν είναι οι Παναγιώτης Σπηλιώτης, Τάσος Πουλόπουλος και Γιάννης Σαχλάς.