Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 10:34

ΤΕΝΙΣ: Στην εθνική ομάδα η Κρίστυ Χριστοπούλου!

Γράφτηκε από τον
ΤΕΝΙΣ: Στην εθνική ομάδα η Κρίστυ Χριστοπούλου!

Στην εθνική ομάδα αθλητών έως 12 ετών, εν όψει του ομαδικού πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος τένις, κλήθηκε η Κρίστυ Χριστοπούλου.

Η αθλήτρια του Σ.Α. Μεσσήνης / “Kalamata Tennis Garden” θα βρεθεί στην Μπρέσια της Ιταλίας το διάστημα 21-24 Ιουλίου, όπου η Ελλάδα θα διεκδικήσει το εισιτήριο για την τελική φάση με αντίπαλες ομάδες τις Κροατία, Ιταλία, Βουλγαρία, Ισραήλ, Ολλανδία, Πορτογαλία και Τουρκία.

Η Χριστοπούλου θα συμμετέχει στην ομάδα που απαρτίζεται από την αήττητη μέχρι στιγμής σε όλες τις διοργανώσεις Λυδία Παναγιωτίδου (Ο.Α. Θεσσαλονίκης) και την Δανάη Μαργαρίτη (Α.Ο.Α. Ηλιύυπολης).
Η κλήση της Χριστοπούλου στην εθνική, αποτελεί μεγάλη διάκριση για το μεσσηνιακό τένις, αλλά και επιβράβευση για το έργο του προπονητή Χρήστου Χριστόπουλου, ο οποίος με την προσφορά του, καθώς και την σοβαρή επένδυση του στο άθλημα, έχει συνδράμει αποτελεσματικά στην απογείωση της αντισφαίρισης στην Μεσσηνία.
Η παραπάνω κλήση, έρχεται μάλιστα σε μια εποχή γενικότερης ανάπτυξης του Σ.Α. Μεσσήνης, καθώς δημιουργούνται δύο νέα γήπεδα στο αθλητικό κέντρο Αγίου Νικολάου και ανακαινίζονται τα τρία υπάρχοντα, ώστε να έχουν την δυνατότητα ακόμα περισσότερα παιδιά να αθληθούν και να διακριθούν με τον Σ.Α. Μεσσήνης.