Κυριακή, 10 Ιουλίου 2022 12:35

“ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ”: Συνάντηση για το διεθνές τουρνουά πάλης

Γράφτηκε από τον

Διεθνές τουρνουά πάλης στην παλαίστρα της Αρχαίας Μεσσήνης, με την ονομασία “Πέτρος Θέμελης” θέλει να διοργανώσει ο “Αριστόδημος”, προκειμένου να τιμήσει τον άνθρωπο που έφερε στο φως την αρχαία πόλη.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τους αγώνες, έγινε την Πέμπτη συνάντηση για τη σύσταση της οργανωτικής επιτροπής.

Στην εν λόγω συνάντηση στη Μεσσήνη, μετείχαν ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας Τάκης Βασιλόπουλος, ο κ. Νικολαϊδης, έφορος της ΕΛ.Ο.Π και οι Γεωργιόπουλος και Κόκκινος, τεχνικός διευθυντής και μέλος της .Ε.Ε. του “Αριστόδημου”, αντίστοιχα. Ο παλαιστικός σύλλογος της Μεσσηνίας με ανακοίνωση του σημειώνει ότι οι παραπάνω αποφάσισαν ομόφωνα τις εξής δράσεις: “Την οριστικοποίηση των μελών που θα συμμετέχουν στην οργανωτική επιτροπή.
Την επιδίωξη συνάντησης με τους υπουργούς Αθλητισμού και Τουρισμού, προκειμένου να ενημερωθούν για την προετοιμασία του τουρνουά και τους αθλητικούς πολιτιστικούς και αναπτυξιακούς στόχους που έχουν τεθεί.
Την δρομολόγηση της πρώτης συνάντησης της οργανωτικής επιτροπής στο τέλος Ιουλίου 2022, η οποία θα ασχοληθεί με το οργανόγραμμα, το χρονοδιάγραμμα και τον προϋπολογισμό των αγώνων”.